|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Kakav je Antec?
Zanima me što stručnjaci misle o Antecovim kućištima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
čuo sam da su dosta kvalitetna i tiha, a i dobro izgledaju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
To je kao da pitaš: "Što strušnjaci misle o Alfi Romeo?". Čak i modeli koji su na najgorem glasu, imaju svoje fanove. Isto tako, Alfa 33 od 500€ se teško može uspoređivati sa Brerom od 50 000 € ![]() Generalno, Antec je tvrtka koja proizvodi kućišta iz "gornjeg" kvalitetovnog i cijenovnog ranga. Ako kutije u kojoj držiš komponente mogu imati viši i niži rang, onda je Antec pri vrhu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa čuj, u mom codegen plastenjaku od 200kn se sve čuje, al stvarno, skontao sam da vrijedi dat (ak se ima) do 500-600kn za čvrsto kučište, nedavno kad sam probao neko hp-ovo mini kučište kak je čvrsto i dosta teško naspram mog kojeg podignem s malim prstom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ako se gleda Antec za kućna računala, gleda se NeoHE serija. Howgh. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Inače, ja sam mislio da ti je kućište samo po sebi bučno...da ti pada sa stola ili šta već ![]() Nešto ovako: http://www.youtube.com/watch?v=cLAljaPwfYo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Antec ima oc kućišta, meni je njihov P150 (dolazi s Antec NeoHE 500W napajanjem) bio izbor za moje kućište, ali ga više nema za kupiti u HR. Sada možeš naći Antec Solo, koji je u biti isto kućište, samo druge boje i bez napajanja. To kućište ima odličan protok zraka, i jako je tiho (ima i opcija pričvrščivanja diksova gumom, poradi veće tišine). Dosta popularan je i Antec P180, ali meni se ne sviđa previše, a i ne volim ta vratašca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|