![]() |
Kakav je Antec?
Zanima me što stručnjaci misle o Antecovim kućištima.
|
čuo sam da su dosta kvalitetna i tiha, a i dobro izgledaju
|
To je kao da pitaš: "Što strušnjaci misle o Alfi Romeo?". Čak i modeli koji su na najgorem glasu, imaju svoje fanove. Isto tako, Alfa 33 od 500€ se teško može uspoređivati sa Brerom od 50 000 € :D Iako ima ljudi koji obožavaju 33-ojke...malo si preopćenito pitanje postavio. Možda da si specifirao nekoliko Antecovih modela kućišta...
Generalno, Antec je tvrtka koja proizvodi kućišta iz "gornjeg" kvalitetovnog i cijenovnog ranga. Ako kutije u kojoj držiš komponente mogu imati viši i niži rang, onda je Antec pri vrhu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako se gleda Antec za kućna računala, gleda se NeoHE serija. Howgh. :)
|
Citiraj:
Inače, ja sam mislio da ti je kućište samo po sebi bučno...da ti pada sa stola ili šta već :D Nešto ovako: http://www.youtube.com/watch?v=cLAljaPwfYo |
Antec ima oc kućišta, meni je njihov P150 (dolazi s Antec NeoHE 500W napajanjem) bio izbor za moje kućište, ali ga više nema za kupiti u HR. Sada možeš naći Antec Solo, koji je u biti isto kućište, samo druge boje i bez napajanja. To kućište ima odličan protok zraka, i jako je tiho (ima i opcija pričvrščivanja diksova gumom, poradi veće tišine).
Dosta popularan je i Antec P180, ali meni se ne sviđa previše, a i ne volim ta vratašca. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |