|
![]() |
#211 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Link na početnoj stranici je osvježen...
![]() |
#212 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Inace uz sto precizniji opis problema, stavljajte i screenshotove ako mozete...lakse je pomoci kod nekih stvari kad ih vidis. Koju verziju foobara imas? Jesi stavio pluginove u */foobar2000/components? Verzije pliginova su u redu? Jesi pogledao ovaj post? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
*
|
Znaci ovako: Desni klik na neki splitter i insert odgovarajuci element (panel, toolbar) sto god vec - to si pretpostavljam skuzio Ukoliko ti nema panela, toolbara ili sto vec hoces insertati znaci da: 1.nemas tu komponentu ili plugin (znaci *.dll file u */foobar/components) 2.imas tu komponentu/plugin, ali verzija nije odgovarajuca Primjer: ![]() Ako nemas npr. Album list znaci rijec je o jednom od ova 2 gorenavedena slucaja. Obadva se rjesavaju tako da odes ovdje ili ovdje i skines plugin koji ti treba Edit: kasno sam vidio ovaj tvoj zadnji post Dodatak crnovom vodicu je stavljen i na prvu stranicu ovog topica |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Mhm... Zelio bih imati ovo, a radeci po uputama dobio sam ovo. ![]() Moze mala pomoc jer mi se full svidja onaj morphov setup. Takodjer...freedb tagger. U opcijama imam samo onaj osnovni pretrazivac i ne nalazi mi u pravilu nikako album koji zelim. A vidim da kod vas ima vise search enginea kao npr --> LINK Help? ^^
![]() |
#218 | |
*
|
Citiraj:
Pogledaj Post 3547 Setup ti je redu koliko ja vidim, jedino mi se cini da ja nisam imao menu i seekbar, a album list mi je stavljen na autohide. Sad ti ostaje raspakirati ovaj file u foobar folder (bitno zbog imagea za track info mod), importati fcs file, ubaciti sa copy-paste ubaciti kod za track info mod (desni klik na track info mod --settings---formatting string) i ubaciti kod za single column playlist (isto desni klik na single column playlist) Kodovi se nalaze u paketu u txt fileovima. Ako ti neki dio nije jasan pitaj pa cemo rijesiti. Sto se tice freedb-a i ja sam sa tim imao problema u pocetku. Pretpostavljam da firewall dopusta foobaru spajanje na net i da bandwidtha imas. Moje iskustvo je da Tagging preko freedb-a sljaka samo ako se radi o albumu, ako su pjesme poredane po track numberu* i ako je u redu trajanje pjesama znaci ako je rip napravljen kako treba. *ako su po abecednom redu moras ih rucno razmjestiti (sto nazalost jos uvijek nije moguce kod single column playlista - jedan od najvecih nedostataka iste) ili sa nekim drugim programom srediti tagove Inace meni ovako izgledaju freedb opcije i sve radi. Da li album postoji u bazi freedba i trajanje pjesama mozes provjeriti na njihovoj stranici pomocu searcha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
..... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Moderator
|
Hm, tagger i dalje ne radi. Trebao bih sloziti rucno kako mi je i McG rekao. Sto se tice setupa, sve ok, jedino..vidim da mi ne ucitava ikone i pozadinske slike gore u Track Info Mod je samo bijela pozadina, a ne ona crna kakva bi trebala biti. Trenutno mi je mapa sa slikama smjestena na lokaciji X:\Program Files\foobar2000\FCS\unique Gdje bi trebali biti buttoni i slike smjesteni da ih foobar ucita?
![]() |
#221 |
*
|
Tagger ti baca gresku da ne moze naci, uopce ne pocne traziti ili pocne traziti pa stane u nekom trenutku? Inace ja isto upotrebljavam media monkey za tagove kada iz nekog razloga ne koristi freedb. Meni su images od tog setupa smjesteni na 2 lokacije: 1.C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\foobar2000\FCS\unique 2.C:\Program Files\foobar2000\FCS\unique Probaj kopirati pa javi da li je uspjelo Edit: I restartaj foobar nakon sto kopiras |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Moderator
|
Tagger - ili ne nadje nista, ili nadje 15 nekih desetih izvodjaca koji nemaju veze sa onima koje trazim niti po naslovu niti po icemu. : stoopid Images su mi na oba mjesta koja si rekao, ali nista. Ima li mozda veze to sto foobar2k nisam instalirao vec sam ga samo kopirao sa staroga diska nakon formata? Ali to mi ne stvara nikakve druge probleme sa foobarom, tako sam i do sada radio, mislim da sam ga samo prvi puta instalirao i od tada ga selim sa cijelim setupom, fcs-ovima, iconama i pluginovima.
![]() |
#223 | |||||
*
|
Citiraj:
Ne znam sto bi moglo biti ako nije to....jer ocito je da plugin sljaka i spaja se na freedb. Citiraj:
Citiraj:
Nisam 100% siguran, ali mislim da taj skraceni podrazumijeva da se foobar nalazi u defaultnom folderu (c:\program files\foobar2000). Mislim da se netko vec raspitivao za taj problem na hydrogenaudio forumu, nisam siguran.(budem malo pogledao sutra, nemam sad bas vremena traziti to) Eventualno da probas rucno unijeti izmijenjeni path...npr: umjesto Citiraj:
Citiraj:
Prije prckanja po kodu, mozda ne bi bilo lose da napavis backup foobar.cfg filea. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Što se taggera tiče stvar vam je u logici... zapitajte se koliko pjesama postoji na svijetu a da jednako traju ![]() Tagger se koristi samo za albume.
![]() |
#226 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
*
|
Citiraj:
Koliko vidim to je album list. Znaci desni klik na album list i odaberes si kakv prikaz zelis. ![]() Ukoliko zelis dodati novi prikaz desni klik na album list > settings > general > views > new i dodas prikaz kakav zelis - jedino trebas znati ove sorting strings ili mozes nesto iskombinirati od postojecih edit: evo preduhitrio me mcg...dok ja uslikam, pa okacim prodje pola dana: sweating |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Problem sa lyricsima
Više mi ne skida lyricse - nije ništa mijenjano u foobaru. Moze li to biti zbog toga sto sam iza routera/firewalla? U studentskom sam domu (CVJETNO) dok mi je prije normalno radila ta opcija i rucno sa online search (SHARA). Isto je i sa torrentima (sto je manje vazno jer ionako nista ne skidam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@h3lld također, probao sam onaj layout "WMP 11" za foobar (http://www.hydrogenaudio.org/forums/...dpost&p=446174) al se stalno ruši ("Bad Allocation") čim probam nutra nekaj izmijenit...ima ko kakvu ideju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Gdje se zapravo nalazi $imageabs($get(absright),0,'FCS\unique\title_nocover.png',) ![]() zanima me jer ja isto neshto muljam hocu imati onaj kewl setup ![]() i gdje trebam kopirati onaj track info setting? |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
*
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
ok, trenutno više nemam živaca za istraživanje, pa ako netko zna... dok uključim onu opciju u live messengeru->'što trenutno slušate', prikazuju mi se samo informacije iz ID3v1 tagova...kak da dobijem ID3v2 : hitthewa verzija foobara je 0.9.4.1, amip 0.90 : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Jedno pitanje, plugin freedb tagger, kada kliknem Retrieve da nabavi listu servera nista neradi, samo mi ostane/nade freedb.freedb.org - Random Freedb Server, verzija Foobara je 0.9.4.2! ?
![]() |
#240 |
*
|
Ako ti sljaka nema to veze, meni isto nema vise popisa onih servera nego pise default freedb server. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|