|
![]() |
#1 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
wma player
poz. preporucite mi neki dobar wma player za lap. od staroga, stavio sam mu widnows media player ali posto je svu muziku izripao sa media playerom sad je nemoze slusat zbog zastite ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Drugi put neka ripa s CDex-om. Meni winamp radi s wma bez problema, a čak nije ni najnovija verzija. Stavi foobar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
stavi onu laksu verziju winampa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Space Cadet
|
Citiraj:
Stari je navika na library view na media playeru pa mislim da bi mu winamp bio najbezbolniji... samo da nadjem verziju koja mu stabilno radi... ili ako znate nacin da win. media player ne trazi nonstop licence za pjesme.. ?
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Audio formats supported: MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, Ogg Vorbis, FLAC / Ogg FLAC, WavPack, WAV, AIFF, AU, SND, CDDA, WMA. + još dodatni koje može preko pluginova. Citiraj:
WMP traži podatke o licenci samo kad su stvari zaštićene tako da ako nisi backupirao licencu prije reinstalla win možeš se pozdraviti s tim stvarima. Za ubuduće mu podesi WMP da ripa u mp3 (nemoj ići ispod 192 ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Space Cadet
|
mislim da bi mu foobar bio previse... probat cu mu stavit wmp9 , za covika od skoro 60 g to je idealno ![]() Problem je sto je muziku izripao dok je bio na brodu i to u wma sa defaultnim postavkama... Novi winamp bi mu se rusio dok bi pokusavao pretrazit pjesme iz library-a... p.s. ako mozda znate... instalirao sam mu winxp sa tzv. sp3(modirani windowsi sa svim mogucim driverima, neki indijac se zabavio) i sve mu radi ok, jedino umjesto outlook expresa sa windowsima je dobio office 2003 i za mail ima outlook 2003 na kojemu se nemoze snac... probao sam instaliran outlook express 6 (dolazi zajedno sa ie6) , medjutim kad instalira ie6 outlook express-a nema nigdje opet mu postavi outlook 2003, jeli ima neki postupak da ga instaliram rucno ? thx.
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Probaj pokrenuti msimn preko Start > RUN i ako se pokrene onda ga imaš na kompu, a kod pokretanja bi te trebao pitati želiš li ga kao defaultnog nakon čega će ti biti prikazan i u start meniju.
![]() |
#9 |
Space Cadet
|
reinstalirao sam windowse i rjesio problem... thx za help...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|