|
![]() |
#9813 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nije mi bas jasno ali dobro,ovdje pisajuci da se netko spoji na server bas i neces postici dobar rezultat. Pogotovo jer se zna di je mjesto za takva pozivanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9814 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
da ne listam sad svih 9000 i nekaj postova ... .. mi more gdo reči kak da mi u cod-u kaže temperaturu grafičke ? .. del sam ati tool .. ali još uvek ne kužim kak da nateram da mi kaže temp vu igri .. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 19.11.2006. u 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9815 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imaš tamo u ATT-u overlay nešto (hyper overlay ako se dobro sjećam).... tamo ima za uključiti prikaz temperatura i tako toga... u COD-u ne možeš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9816 |
Magister Mundi sum!
|
nemrem to najti ... . nego .. pa sam videl kod nekoga na SS-u da je imal u gornjem desnom kutu prikaz temperature od GPU-a ... cini mi se da kod athe .. ali nisam siguran .
![]() |
#9817 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ATT -> Tools and Options -> OnScreenDisplay Ukljucis prikaze FPSa, temp GPUa, cak mozes vrsititi i ocitanje preko MBM za procesor i maticnu. Ovako to onda izgleda. http://www.mrcine.org/vwar/images/screen/55-15_109.jpg I da se odmah pohvalim. ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 19.11.2006. u 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9819 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9820 |
Guest
|
pa normalno zato su i izgubili partizani. da su i neki nenad***ivi igrači izgubili bi od osrednjih igrača zbog takvih pingova. nobare, to ja ne smatram pobjedom. Zadnje izmijenjeno od: trpi. 20.11.2006. u 17:59. |
![]() |
![]() |
#9822 |
Guest
|
![]() što je netočno u mojoj izjavi? veeelika je razlika igrati sa pingom prek 200 i sa normalnim, 50-60. nisam mislio na vas da ste osrednji igrači nego sam kažem da bi ***eni igrači sa pingom prek 200 gubili od osrednjih sa pingom 50. |
![]() |
![]() |
#9823 |
Premium
|
po meni mislim da je isto i jednima i drugima,jel partizanu kasni ovaj 250ms,i nobovcu kasni partizan 250ms,jel se pingovi zbrajaju. ping je kasnjenje igraca prema serveru,znaci partizan kasni 200ms za serverom,a nobovac 50. znaci razlika vremenska izmedu njih 2 je 250ms,i to obostrano.znaci da oboje pate. mislim da sam u pravu,neka netko pametniji potvrdi ako jesam ![]()
![]() |
#9824 |
Guest
|
nisi u pravu. |
![]() |
![]() |
#9826 |
|
Kad vec raspravljamo o pingovima neka netko razjasni je li igrac koji ima (dosta) nizi ping od ostalih igraca u povlastenom polozaju? Zanima me zbog situacije na serveru neku vecer kada su svi osim mene imali 100+ ping (T-com), a ja oko 50 na CARNetu? Ako je to istina radije necu ni igrati nego da mi nabijaju na nos nesto sto uopce nije do mene...
![]() |
#9827 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To su više izvlačenja nego nabijanje na nos, ja igram svaki dan i preko dana mi zna bit ping oko 150 a ostalima oko 50-70 i meni je puno teže nego njima i ne žalim se, uopće se nemoraš opterečivat, al eto imaš malu prednost u odnosu na ostale. ![]()
![]() |
#9829 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
svi znamo da ja imam najbolji ping u svakoj situaciji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9830 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9831 |
Premium
|
trpi mislim da sam u pravu,ja cu si nabiti download i biti ce mi ping 300,a ti s pingom 50 me probaj pogoditi? reci vrijeme i mjesto,server za test imam od MD-a.rado cu dokazati da sam u pravu.
![]() |
#9832 |
AMD and NVidia freak!
Datum registracije: Sep 2006
|
cod 2 owna hehe,baj de wej,moj nick vam je Jerry a trenutno sam u klanu PanzerDivizija [PD] www.panzerdivizija.tk daklem majne nick je [PD]*Jerry
MBO:ASRock K7S41GX Socket A (462) CPU:AMD SEMPRON 2500+ @ 1.90 GHz VGA: ATI RADEON 9250 pro 128 MB,128 Bita,AGP 8x RAM:1x 512 MB + 1x 256 MB (obadva no name) HDD:Seagate Baracuda 80 GB Ostali uređaji:NEC DVD_RW ND-3520A,MSI subwofer (kak već) + 2 zvučnika,Genius tipkovnica,MSI Optički miš,Napajanje: NeoN 400W (suckssa i know) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9833 |
Guest
|
nisi u pravu definitivno(siguran sam u to 95% ![]() |
![]() |
![]() |
#9834 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
trpi mozda nisi u pravu, priznajem nije mi se dalo previse razmisljat o ovome ali ovo je moje iskustvo. da karikairam..... kada imas stvarno veliki ping i radis povece skokove po mapi igraci s manjim pingom moraju predvidjeti di ces se ti sljedece stvoriti i tamo pucati sto je malo teze ako se ti kaoticno kreces po mapi... dok ti dobijes nesto brze njihov signal i oni tebi manje skacu i lakse ti ih je pogoditi. dakle po mom videnju toga lakse je onom s velikim pingom ubit onog s malim. bez obzira na ovo ako se igra DM i ti si jedini s velikim pingom ipak si zakinut jer moras stalno predvidat di su oni "trenutno" a ne di su na tvom ekranu a oni se mogu neometano medusobno klat i skupit vise fragova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9835 |
Guest
|
krenuh tu opisivati zašto i kako nisi(niste) u pravu no odustah neda mise objašnjavati i loš sam u tom. mogu samo kratko ponoviti: niste u pravu. 100%. bez bed amožemo demonstrirati recite na kojem serveru i kad. btw hmmm u gornjem postu samo treba zamjeniti gdje god si stavio mali ping sa velikim i obratno i onda bi točno bilo ovak ne, znači vako bi trebalo: kada imas stvarno mali ping i radis povece skokove po mapi igraci s velikim pingom moraju predvidjeti di ces se ti sljedece stvoriti i tamo pucati sto je malo teze ako se ti kaoticno kreces po mapi... dok ti dobijes nesto brze njihov signal i oni tebi manje skacu i lakse ti ih je pogoditi. dakle po mom videnju toga lakse je onom s malim pingom ubit onog s velikim. i nie mi jasno ovo, ne slaže se baš ![]() -da nisi pobrko lončiće? Zadnje izmijenjeno od: trpi. 25.11.2006. u 00:14. |
![]() |
![]() |
#9836 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9837 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
nisam pobrko loncice nego sam samo rekao da nije recept za dobru igru imat velik ping jer kao sto i onaj s malim mora predvidjet tvoje velike skokove ti moras isto tako njihove male, pa kad bis ti igrao s hrpom ljudi s normalnim pingom, oni bi igrali "real time" a tebi bi sve to kasnilo.sad kuzis? makar i dalje nisam siguran u svoju teoriju. nego zanima me sto uzrokuje skakanje po mapi? je li to dolazi do gubitaka paketa informacija do dolaska do servera ili? jer mislim da ping nebi trebao tako utjecat na igru vec bi sve trebalo biti sa zakjasnjenjem vecim ili manjim ali opet ici glatko. zna netko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9838 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
ti sa pingom 200 možeš igrat bez da trzaš po map a možeš sa pingom 100 trzat po mapi jer ako ti igraš i prođu svi paketi u 200ms tebi sve malo kasni ... ali kad letis po mapi onda je stvar gubitaka paketa, dakle ne dodju sve informacije odnosno podaci na server. na lagometru je to ccrvena crta kad igrac gubi pakete.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9839 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
Ma imate vi pravo, malo sam se bio zamislio u toj situaciji, ali oni mrvicu losiji, ja mrvicu bolji i onda smo bar ravnopravni ![]() Uostalom, sta da im ja radim, mozda drugi put ja budem imao velik ping... Sad vidim da sam se bezveze brinuo Thanx
![]() |
![]() |
#9840 |
Moderator
|
Ako netko ima veliki ping i igra protiv nekog sa malim isto im je. I jedan i drugi moraju predvidjeti gdje će se u sljedećem trenutku lik stvoriti. Kako mi to zovemo kvantni skokovi. S koje god strane se gleda ovaj drugi ima kvantni pomak.
![]() |
|
|