|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Search?
Zašto search neradi više? Već neko duže vrijeme se nemože dobiti nikakav rezultat ako uneseš ime forumaša da vidis gdje se sve spominje. To mi je jedini način provjeravanja sa kim poslujem (osim gledanja postova koje je napisao) pa ono, važno je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
može se, ali je pretraživanje za neke forume (npr. svaštara) u potpunosti isključeno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja npr. stavim u search rijec i onda mi on izbaci stranicu ne sa rezultatima searcha neg sa dodatnim postavkama za pretrazivnje. i tako svaki put kad stisnem na pretrazi. jedino radi onaj google search
![]() |
#4 |
Premium
|
Jel isključen za Tržnicu/Prodaja? Probao sam sada tražiti gdje se spominje s0kre nick na tržnici i nije mi ništ izbacilo. A spominje se u stickiju o trgovcima. Također za horza isto ništa. P.S. s0kre nema veze sa ničime, to je prvo ime koje sam vidio u threadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
|
da, isključen je i za tržnicu, pošto je sve relevantno vidiljivo na prvim stranicama. ako je netko imao loših iskustavam, vjerojatno je u onom threadu o trgovcima pa baci oko tamo...
![]() |
#10 |
ono ispred konpjuktora
|
jer se tržnica ne treba pretraživati (sve aktivno je vidljivo na prvim stranicama), a svaštara je ionako postala (izuzev nekoliko threadova) repozitorij gluposti i spama, a nemamo namjeru trošiti resurse na takvo nešto (search index nam je 3 puta veći ako uključimo svaštaru). zato postoji google search. eh sad, ako kažete da on ne radi dobro, onda se fakat više ne moramo obazirati na prigovore na tražilicu.. ako ne može google, di će jadni mali forum.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo da se ne treba pretraživati tržnica je totalno glupo! ako ja želim kupiti grafičku, zar mi nije lakše puknuti u search pa poredati po datumu,nego tražiti stranicama... samo jedan primjer... drugo, da se može vidjeti tko je što prodavao... treće, zbog lakšeg bumpanja oglasa, koji se nakon 3 dana izgubi na 10oj stranici... itd, itd... Svaštara ne treba u search, ali tržnica obavezno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za tržnicu bi bilo dobro da radi tražilica. @Horza Da li je moguće da se indexira samo zadnjih 30 dana. Ionako na tržnici nisu bitni postovi stariji od 1 mj. za prodaju. Zašto se ne obrišu postovi stariji od godinu dana na tržnici. Neznam čemu služe osim da zauzimaju prostor i resurse. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8 Pogledaj te datum ili kliknite samo na zadnji post tržnice.
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ajme, ne...katastrofa. Nije se zakljucala tema u 2001. godini (07.10.2001., 22:18). Pokvareni moderatori i admini, nista ne radi, search, DST, ne lockaju teme... ![]() Nego, da budem i on topic. Obavijest na lock teme na trznici trazim samo iz jednog razloga, a to je da drugi znaju da je neki trade obavljen. Teme na kojima se kupac/prodavac nije izjasnio, nema potrebe zakljucavati jer se ne zna jeli trade obavljen. And yes..jesus loves you all! ![]()
![]() |
#17 |
Premium
|
Taj lock nakon prodaje nekada ni ne treba. Npr. meni je bilo glupo tražiti lock obavljenog trejda jer je već bio na trećoj ili četvrtoj stranici i nema ga sada smisla dizati gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
da, i ne kažem da je google tražilica loša, ali ima jedan mali problem... Citiraj:
možeš editirat post i ubacit "LOCK PLEASE" a to ga neće dignut na vrh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
Dovoljno da je da korisnik napise "trgovina obavljena" i nema potrebe ni za lockom ni za za daljnjim komentarima. Cemu komplicirati ako moze jednostavno. Ili imate fetish na LOCK? ![]()
![]() |
#20 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Ali ima stvarno svakakvih ljudi. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72 @Atha To sam ti pokušavao objasnit na primjeru. Sve je to OK dok ne pođe po zlu. Regat će se neki nadobudni klinac i napravit će dar mar, a mi će mo se onda češkat po glavi i pitat kako.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 21.11.2006. u 12:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
Citiraj:
Njega u tome trenu smatram manje krivime nego 4 druga korisnika koji dolete sa izvrsnim komentarima poput: LOL ![]() hahah ROFLMAO LOL OMG WTF LOLOLOLOL Eto, moj pokusaj objasnjavanja na primjeru. Tako se vec nekoliko puta dogodilo. Da korisnici samo prijave post, i suzdrze se od "kvalitenih komentara", problema nebi bilo. Niti bi krenulo po zlu, jer nema kuda.
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Ma meni je jasno, ne kazem da si ti taj koji spamari okolo. No stvar je vise u korisnicima. Da su korisnici OK, moderatori bi samo sluzili za nadgledanje, okacivanje stickya, renameanje tema i slicno. Korisnici su ti koji bi se trebali pridrzavati sasvim obicnih regula koje administrator odredjenog foruma stavi kao vezece, a sam korisnik ih je prihvatio prilikom registracije. Samo par osnovnih pravila treba ispostovati i to bi bilo enough za red na bilokojem forumu. ![]()
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
znaci li to da klasicni search tj onaj na koji samo kliknes i trazis nikad nece ni radit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|