|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
rađa se čudna tradicija
vise nitko ne odgovara ne e-mail upite. web trgovine pogotovo. upitas ih nesto o nekom proizvodu i nista. nema odgovora danima ili cak uopce ne odgovaraju. u zadnjih par dana poslao sam par e-mailova i niti na jedan nisu odgovorili. kad ne odgovaraju, necu kod njih niti kupovati. jedino koji su uvijek revni u odgovaranju je nas ruzicasti telekom monopolist i par manjih web trgovina koji jos uvijek odgovaraju na mailove. sjecam se da prije nije bio takav slucaj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koja konkretno trgovina? ja se vec dugo nisam dopisivao sa nijednom al prije je sve stimalo, jos se nije desilo da se neko nije javio.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ve-mil, feniks kompjuteri, kvark su prvi koji mi padaju na pamet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja imam pozitivna iskustva sa ve-milom, linksom, a hg-spot mi je na svaki mail odogovorio u roku pol sata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nikada ih nisam spamao niti gnjavio mailovima. pogotovo ne web ducane. pa ne kupujem toilko cesto da bi se moji upiti okarakterizirali kao spam, a niti koristim neuljudnu komunikaciju.... uostalom veca kolicina spama prouzrokovanim nekim nametnikom na racunalu je iskljucena, jer imam par programa koji kontroliraju maximalan broj poslanih mailova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
nije stvar doticno samo tvog maila nego je moguce da cijela ta domena mailova je na blacklisti firme... npr svi @yahoo.com mailovi su na blacklisti ( to mi je prvo palo na pamet, yahoo sigurno nije na blacklisti )... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
mislim da ne bi preko tri razlicita ducana stavila gmail na blacklistu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
bas cu probati uskoro poslat mail ve-milu, moram ionako uskoro u shopping kod njih, pa da vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|