PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   rađa se čudna tradicija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=52279)

reboot 19.11.2006. 09:56

rađa se čudna tradicija

vise nitko ne odgovara ne e-mail upite. web trgovine pogotovo. upitas ih nesto o nekom proizvodu i nista. nema odgovora danima ili cak uopce ne odgovaraju. u zadnjih par dana poslao sam par e-mailova i niti na jedan nisu odgovorili. kad ne odgovaraju, necu kod njih niti kupovati.
jedino koji su uvijek revni u odgovaranju je nas ruzicasti telekom monopolist i par manjih web trgovina koji jos uvijek odgovaraju na mailove.

sjecam se da prije nije bio takav slucaj....

hash 19.11.2006. 10:44

koja konkretno trgovina?

ja se vec dugo nisam dopisivao sa nijednom al prije je sve stimalo, jos se nije desilo da se neko nije javio..

reboot 19.11.2006. 11:12

ve-mil, feniks kompjuteri, kvark su prvi koji mi padaju na pamet.

frANZi 19.11.2006. 12:05

Ja sam već u par navrata vidio da ozbiljnije tvrtke (ne mislim iz branše elektronike) ostavljaju svoje Skype username-ove. To mi se sviđa.

thuNdeR 19.11.2006. 13:04

ja imam pozitivna iskustva sa ve-milom, linksom, a hg-spot mi je na svaki mail odogovorio u roku pol sata:)

reboot 19.11.2006. 13:32

Citiraj:

Autor frANZi (Post 571824)
Ja sam već u par navrata vidio da ozbiljnije tvrtke (ne mislim iz branše elektronike) ostavljaju svoje Skype username-ove. To mi se sviđa.

da, fora je, al ako firma ima naveden telefon i skype username, prije cu zvati na telefon. barem ja....osim ako se ne radi o medunarodnom pozivu :)

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 571867)
ja imam pozitivna iskustva sa ve-milom, linksom, a hg-spot mi je na svaki mail odogovorio u roku pol sata:)

links je dobar. pogotovo mi se svida njihov forum :)

Buger 19.11.2006. 13:41

meni je hgspot odgovarao na dva maila i to dosta brzo

msvrtan 19.11.2006. 15:50

Citiraj:

Autor reboot (Post 571759)
vise nitko ne odgovara ne e-mail upite. web trgovine pogotovo. upitas ih nesto o nekom proizvodu i nista. nema odgovora danima ili cak uopce ne odgovaraju. u zadnjih par dana poslao sam par e-mailova i niti na jedan nisu odgovorili. kad ne odgovaraju, necu kod njih niti kupovati.
jedino koji su uvijek revni u odgovaranju je nas ruzicasti telekom monopolist i par manjih web trgovina koji jos uvijek odgovaraju na mailove.

sjecam se da prije nije bio takav slucaj....

posalji s neke druge email adrese. ovo mi se cini kao da ti je email adresa zavrsila na nekoj od blacklista za spam pa firme ni ne vide tvoj mejl.

reboot 19.11.2006. 17:15

Citiraj:

Autor msvrtan (Post 571986)
posalji s neke druge email adrese. ovo mi se cini kao da ti je email adresa zavrsila na nekoj od blacklista za spam pa firme ni ne vide tvoj mejl.

nikada ih nisam spamao niti gnjavio mailovima. pogotovo ne web ducane. pa ne kupujem toilko cesto da bi se moji upiti okarakterizirali kao spam, a niti koristim neuljudnu komunikaciju.... uostalom veca kolicina spama prouzrokovanim nekim nametnikom na racunalu je iskljucena, jer imam par programa koji kontroliraju maximalan broj poslanih mailova.

h3lld 19.11.2006. 19:50

nije stvar doticno samo tvog maila nego je moguce da cijela ta domena mailova je na blacklisti firme... npr svi @yahoo.com mailovi su na blacklisti ( to mi je prvo palo na pamet, yahoo sigurno nije na blacklisti )...

reboot 19.11.2006. 20:12

mislim da ne bi preko tri razlicita ducana stavila gmail na blacklistu

Željac 19.11.2006. 20:14

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 571867)
ja imam pozitivna iskustva sa ve-milom, linksom :)

me too : goood :

ve-mil u roku 45 min.
links odmah

:beer:

reboot 19.11.2006. 21:17

bas cu probati uskoro poslat mail ve-milu, moram ionako uskoro u shopping kod njih, pa da vidimo :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56.