|
![]() |
#7831 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ja mislim da je ovdje na žderonjama ispričano više lovačkih (ne od strane starješina, nego njubova) o količini pojedene hrane nego u citroen fan clubu o tome kolko su prešli bez servisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7833 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ah, sutra je jedan od onih dana koji je svakom Žderonji prirastao srcu-dolazi mi mali pu-ajcek. ![]() Taman na vrijeme, zadnju frtaljku starog sam nema dugo u slast poŽderao.: nuts :
![]() |
#7834 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#7835 |
Super Moderators
|
Papak: hello2 : Mog malog pu-ajceka nebuš videl uživo (već se cijedi), a kod bake pogotovo, to je samo za kućnu upotrebu. ![]() Ko vas šljivi kad vam je ispod časti malo ručice zaprljat ![]() Kod bake nisam bio od zadnjih Žderonja, možda se zaletim u ponedjeljak..
![]() |
#7836 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
buraz ti stvarno jesi papak... ![]()
![]() |
#7837 |
Super Moderators
|
Pravi Žderonja ne priča lovačke, Žderanje je ipak ozbiljna stvar ![]() No da, većina vas igra COD pa vam je poznat izraz head shot. Znate li kako izgleda Žderonjski head shot??? Otprilike ovako: http://img170.imageshack.us/img170/6...adsho1tud6.jpg ![]() ![]() ![]() Odoh dalje baviti se Žderonjskim poslovima... ![]()
![]() |
#7844 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imam doma doma ovu odvratnu majonezu mjesečevo-bijele boje i jedva nekak je pojedem jer je ogromna i ne-tako-fina, dan-dva nakon toga stara mislila da sam uživao u njoj i kupila još jednu... sad sam je otvorio i čekam da se pokvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7845 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Meni je odlična. Kupujem samo Zvijezdinu običnu, light, onu s jogurtom i ovu. Tomy i Helmans nekak mi ne pašu u zadnje vrijeme. Stvar je ukusa. Jedno vrijeme sam se davio u Helmans majonezi i kao da sam je se zasitio.
![]() |
#7846 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni je čak light bolja od obične po okusu, jasno pričam o zvijezinoj.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7847 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Što bi sve trebao imati dobro opremljeni žderonja? ![]() http://img392.imageshack.us/img392/4930/img0044fl7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7848 | |
Moderator
|
Citiraj:
Imam sve. Od peke, roštilja, kotlića i tronošca za fiš do peći i tanjura za kotlovinu. A u kuhinji da ti ne prićam da imam sve. Od pretis lonca, zepter suđa do woka i sve prateće đinđe bez kojih pravi žderonja nemože. Čak sam u posjedu i par lonaca od 15 do 30 litara. ![]()
![]() |
![]() |
#7850 |
Super Moderators
|
![]() |
#7852 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...bolesna sam...i nemam apetita ![]() ![]() za dorucak sam jela kukuruzni kruh i sirni namaz i zimsku, ali imala sam osjecaj kao da jedem karton...cak mi ni kava ne pase ![]()
![]() |
#7853 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
helmans ima zanimljiv okus i isto mi paše s vremena na vrijeme, dok zvijezda rula uzduž i poprek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7854 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7855 |
Super Moderators
|
Večeras bude laganija hrana-bil sam danas na placu i opskrbio se sa sirem i vrhnjem, idem opalit degustaciju ![]()
![]() |
#7857 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uh, nazvao kum i za dobro jutro najavio popodnevni roshtilj kod njega. Klasika, vratina, cevapi, domace kobasice: nuts :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7858 |
Moderator
|
Upravo unosim vitamine i minerale za zimu. Podgrijal sam si sekeli od jučer i večerašnji restani krumpir na pajcekovoj masti. Šteta bi bilo da se baci. A za sutra sam si već napravil krumpir salatu koja mora preko noći odstajati u frižideru, a prilog budu pečena rebrica iz paca. Probrat ću sitnijeg krumpira u podrumu, oprat ga i ispeči u rolu onak s kožicom. Žena si je zaželjela nekakvu juhu od povrća. Ono mrkvica, korabica, grašak, krumpir, mahune i sl. Budem i ja malo da si poperem šljam iz grla. I onda mi nek netko ne veli da se nezdravo hranim, a sve je domaće. Pojedem više povrća od vegetarijanca, a bogami i mesa.
![]() |
#7859 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...polako mi se vraća apetit ![]() ![]() ![]() za ručak sam već sve pripremila i sad samo treba uključiti pećnicu...punjene tikvice mljevenim mesom i sirom...i uz to pire krumpir ![]()
![]() |
#7860 |
Super Moderators
|
Ja sam jučer imao pire+jetrica i srca na lovački sa kiselim vrhnjem. Za danas još nemam blage kaj bi jeo...
![]() |
|
|