Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.11.2006., 22:55   #61
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Te ekipe šta instalira NEMA. Jer ih kreteni njemački otpuštaju. Za ZG neman podatke, ali znaš li ti koliko u Splitu ekipa radi na Maxtv-u ? 2 ( DVA ).
Dakle 2 ekipa je i za greške i za postavljanje.

Ako uzmemo u obzir da za prosječnu instalaciju triba 1 sat, oni u svon radnon vremenu mogu obavit možda 5+5 instalacija i možda 2,3 greške. I to je maksimum jer u tih 8 sati imaju i marendu, a triba i ić s lokacije na lokaciju.

Iako mi niko do pozanika ili obitelji ne radi na ton poslu muka mi je čitat ove gluposti, tako vas molin da ne serete po ljudima koji pošteno rade sa šemama da su u birtiji, jer viruj mi prika moj, on nema vrimena otić u wc, a ne u birtiju

Ako ćemo već nekog krivit krivimo kretene na vrhu, a ne poštene ljude na dnu piramide. Jel kako uopće neko normalan u grad koji s okolicom ima 500 000 ljudi u di dnenvo stiže 50 zahtjeva može stavit 2 ekipe da postavljaju maxtv : bonker :

u svakoj hrvatskoj firmi od 10 zaposlenih dvojica rade posao za svih 10.. ali tako je stanje stvari, to korisnike nebi trebalo puno zanimat, o tome bi trebali brinut sindikati (opet politika )
ja nikoga nisam napadao iako bih mogao, jer koliko dobiju na korculi mjesecno zahtjeva za dsl 5 ? 50 ? probaj sad pomnozit sa ovim tvojim brojkama i objasi zasto treba 9 dana proc od radnoga naloga do postavljanja dsl-a ? (jos ga nemam, vidit cemo hoce li sutra doc monter kako je obecao...)
edit:
mozda je slucajnost , ali sinoc sam posao mail sluzbi za korisnike t-coma sa kronologijom moje bitke za dsl i vidi vraga, sutra se javio monter

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline  
Staro 15.11.2006., 23:09   #62
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

monteri otprilike dobivaju 2 dsla za ugradnju + 2 IPTV-a + 2 smetnje, ovisno o gradovima i broju montera, u OS je otprilike tako....
Staro 15.11.2006., 23:27   #63
JohnyB
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Da razmislim Pregled postova
Lega mi radi u t - comu i kaže, to je gotovo 99% sigurno da ce nam spustiti cjene flat-a. E sad živi bili pa vidili
riječi mu se pozlatile

http://www.croblogeri.com/novosti/T-...DSL-a/460.html
JohnyB je offline  
Staro 15.11.2006., 23:59   #64
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Nek T-Com smanji hopove i ja cu bit i više nego zadovoljan jer mi net služi najmanje za download a najviše za igranje pa kad oni fino smanje nepotrebne hopove po pola eu onda cu ja bit zadovoljan.
Foxman je offline  
Staro 16.11.2006., 01:16   #65
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Ex predsjedniče, to je iz razloga što ih se T-com želi svih riješiti i platiti drugim tvrtkama da sve to rade za njih.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 16.11.2006., 01:28   #66
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor JohnyB Pregled postova
To je lik kopiro moj post sa SF-a na blog.. : lol2 :
Staro 16.11.2006., 08:59   #67
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor weedos Pregled postova
kakve veze ima flat sa pingom? amabas nikakve, pricate gluposti. na ping izmedju ostalog utjecu i stanje racunala, virusi, trojani, firewall, razliciti programi i t.d. Sto se tice pucanja veze i opcenito sporog rada interneta, pretpostavljam da mislite na razdoblje od prije nekoliko tjedana. Naime u tom odredjenom razdoblju, svi korisnici t-coma i iskona imali poteskoca sa surfanjem odnosno brzinom surfanja. uzrok tome je navodno ostecenje medjunarodnog optickog voda, pa se cijeli promet morao preusmjeravati drugim routama. trenutno sa pingom nemam nikakvih problema s bilo kojom igrom, a imam osnovnu brzinu. tako da gejmeri, nemojte srat ako nemate pojma! :P Sto se mene tice, moze mi ostat ista brzina ali FLAT je FLAT! djabe mi uber brzina ako mi ona proguta paket u roku od 10 dana...
jao bože ja kažem da ak bude flat da ću prestat sa igranje mp igara jer je već i ovako ogavan ping.

pa nisam glup kakave veze ima paket sa pingom, upload ima veze sa pinom.

al pošto mi imamo 10 hopova samo do servera na kojem oćeš igrat eto ti 110 pinga do slovenije il njemačke il mađarske ironično je kaj smo 100 km udaljeni samo al ***aga moramo brat promet po drugim zemljama. a još kad svi budu imali flat veza će bit još zagušenija i gg moš se slobodno prestat igrat

meni pod normalnim pingom je 105 jer mi je centrala deeebelo zakrčena
dak da ne s*** ak neznaš kakav ja problem imam. aono kad je puko link pa to je i slijepac primjetio ping mi je bio 150 najmanje al i nije nešto viši nego sada omg : nono :
Staro 16.11.2006., 09:08   #68
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

gotovo...

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke