|
![]() |
#61 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() u svakoj hrvatskoj firmi od 10 zaposlenih dvojica rade posao za svih 10.. ali tako je stanje stvari, to korisnike nebi trebalo puno zanimat, o tome bi trebali brinut sindikati (opet politika ![]() ja nikoga nisam napadao iako bih mogao, jer koliko dobiju na korculi mjesecno zahtjeva za dsl 5 ? 50 ? probaj sad pomnozit sa ovim tvojim brojkama i objasi zasto treba 9 dana proc od radnoga naloga do postavljanja dsl-a ? (jos ga nemam, vidit cemo hoce li sutra doc monter kako je obecao...) edit: mozda je slucajnost , ali sinoc sam posao mail sluzbi za korisnike t-coma sa kronologijom moje bitke za dsl i vidi vraga, sutra se javio monter ![]()
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
http://www.croblogeri.com/novosti/T-...DSL-a/460.html |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ex predsjedniče, to je iz razloga što ih se T-com želi svih riješiti i platiti drugim tvrtkama da sve to rade za njih.
#66 | |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
#67 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
pa nisam glup kakave veze ima paket sa pingom, upload ima veze sa pinom. al pošto mi imamo 10 hopova samo do servera na kojem oćeš igrat eto ti 110 pinga do slovenije il njemačke il mađarske ironično je kaj smo 100 km udaljeni samo al ***aga moramo brat promet po drugim zemljama. a još kad svi budu imali flat veza će bit još zagušenija i gg moš se slobodno prestat igrat ![]() meni pod normalnim pingom je 105 jer mi je centrala deeebelo zakrčena dak da ne s*** ak neznaš kakav ja problem imam. aono kad je puko link pa to je i slijepac primjetio ping mi je bio 150 najmanje al i nije nešto viši nego sada omg : nono :
![]() |
|
|