![]() |
T-com smanjuje cijene????
U zadnje vrijeme sam dosta puta cuo da ce t-com od 1.12 ove godine drasticno smanjiti cijenu adsl paketa (flat vec od 139 kn) te povecati brzinu (min brzina 3mbit). Ima li ovde kojeg t-com insidera, da nam potvrdi ili demantira takvog roda informacije?? :))
|
Premješteno iz MREŽA ovdje gdje je ovoj temi i mjesto...
|
Što bi rekao naš narod živi bili pa vidjelli :)
|
Ja bih bio zadovoljan da imam 2Mbit vezu i da je flat 200kn..
|
Svako pojeftinjenje je dobro. :)
|
dobro je dok ne tuku.: sweating
a što se tiče dizanja brzine, moguće je. ako me ostatci ishlapljele pameti dobro služe čini mi se da je t-com prvi put digao brzine u 12tom mjesecu prošle godine, i to sa 384 na 768... možda je 12ti mjesec ove godine po tcom kalendaru namjenjen za istu svrhu. |
Pricu su navodno potvrdili 2 zaposlenika iz t-coma.... nadajmo se najboljem, jer 139 kn za flat stvarno nije puno (bar sa usporedbom sa prijasnjim cijenama)
|
sumnjam jos za dizanje brzina jer smo vidjeli kak je iskon izmislio ADSL2+ sa 1024/256...lol...
mislim da pretpostavka o dizanju brzina dolazi od toga da se prelazi na ASDL2+ koj bi trebo pocet od 3072, a ne 1024... al ko zna, sve je moguce :) |
Citiraj:
|
Ovo bi mi baš pasalo. Flat za 139 kn. Baš me onda briga za brzinu.
|
Citiraj:
|
Ajd kad će svi pa ću i ja..može i meni jedan flet za 138 ćuna..: cheers2
|
Kao sto sam vec jednom reko, super je flat za 138kn, al ko ce iskopat jos jedno 600kn za novi disk. :D Muko moja pređi na drugoga
|
Citiraj:
Btw, nemogu nac onu maticu, sorry:( |
Citiraj:
al eto tako se šire informacije, dok dođe prava do nas taman će se i promijeniti nešta, ako se promijeni :) al bi mi pasao FLAT za cca 130kn :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Živi bili, pa dočekali to ;) |
Ne nadajte se previše... ako i dođe do dizanja brzine, mislim da je iluzija očekivati 3 megabitnu vezu kao baznu.... Veza+Flat ne bu bila ispod 200 kuna sigurno...
|
Brijem da bu došlo do padanja cijena tek kad krenu novi operateri H1 i Optima,a kak su krenuli bumo se načekali :p
|
Citiraj:
|
¸Moram se složit s @Riječaninom, sve mi to zvuči predobro za naše prilike i našeg monopolistu... sjetite se kaj se pričalo za iskon pa baš i nije ispalo tak jeftino (iako je ponuda bolja nego prije). idemo naprijed po pitanju flata, ali vrlo malim koracima. 200kn za flat + promet je realnost...
|
gle prica se o tom vec duze vrijeme, logicno je da ce nam spusit cijenu i dizat brzine, samo je pitanje kad. t com tu politiku provodi kvartalno, znaci da bi nam sad za Bozic mogli dic brzine, a negdje prije uskrsa i smanjit cijene. e sad da je flet 1mb 140kn daj Boze, al ko sta neko kaze otkud mi jos lova za novi hard :D
|
stvar je ova, optima je krenila s wimaxom, iskon je krenio s dsl2, doduse sve u povojima, ali se krenilo i tcom nema druge ako zeli zadrzati korisnike i dovuci nove, jedino veca brzina uz nize cijene jer uz postojecu inrastrukturu, tj vodove... tcomu se ne isplati ici na neke basnoslovne brzine i 16mbitni dsl2, ne mora to nuditi korisnicima jer jednostavno smanji cijene flata i digne na realne dsl brzine i to je to... on je sebi osigurao jos neko dogledno vrijeme veliku bazu korisnika, i to tcom radi, nemojte se iznenaditi kad stvarno za mjesec dva bude 3mbit flat za 138kn... moguce je da ce biti i skuplji malo, do 200kn... ali to je sve u granicama prihvatljivoga....
|
Ma joj kad bi to cak i bilo malo skuplje kao sto je napisao h3lld recimo 3mbit flat 200kn mislim da bi im jos vise ljudi uzelo te "jace" pakete i opet bi imali jako dobru zaradu, bez obzira na "iskonov" dsl2 i optimin wimax, jer oni ce i dalje imati visoku zaradu
|
zvuci mi nekako prerano, malo je proslo od zadnjeg dizanja paketa.
za svaki slucaj, ako "t-com" cita ovu temu budite manje odusevljeni da ne bi pomislili da smo i ovako zadovoljni: lol2 : |
Citiraj:
|
Eto da vas malo razveselim. Dobio sam jednu dosta pouzadnu informaciju da unutar mjesec i pol dolazi ono kaj smo svi očekivali. Smanjenje cijena i povećanje paketa.
Znači Djed Mraz/Božičnjak dolazi malo ranije. Yupi!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da bar sniziju, kaj bu negde za 138 flat i 1Mb
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:47. |