|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Hitno Tražim Myoflex
Hitno Tražim Myoflex tablete. Puca : wtf : mi glava već 2 dana i nikakve tablete protiv bolova mi ne pomažu jer mi se je pokočio vrat i leđa do lopatica pa sad imam suženje vratnih žila. Jedino mi pomaže Myoflex kojega već mjesec i pol nema u apotekama jer ga Pliva navodno više ne isporučuje. Sličnog lijeka za opuštanje mišića nema. Ako netko ima možda koju kutiju viška u kućnoj apoteci nek mi se javi na PM.
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam sličan slučaj prošli tjedan riješio Rapid+Retard Voltarenom. Trenutno sam rapidno retardiran al me više ne piči glava i vrat... ![]() Bar ne onak svinjski...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam ga pio kad mi se upalio biceps (!!! boli !!!),super je djelovao...Odlazim u teretanu,ovo je već drugi put da mi se upalio isti mišič,nadam se i zadnji jer mi se nikako ne sviđa info o nestašici myoflexa,inače,imam 2 tblt još : roller :
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam zadnje doze potrošio prekjuče,tablete su prva liga..Imo sam problem sa vrato,nisam ga mogo pomaknut ni na jednu stranu,a kad bi ga micao bolio bi:mad: :mad: .I mioflex mi je bome pomogo... Probaj sa Voltarenom,2 - 3 komada pomoć će sigurno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Stvar je u tome da nemam problema sa glavom nego sa vratom. 3 do 4 puta imao šanac i jednom gips 15 dana. Do prije par mjeseci bilo je sve OK, a sad mi je sve gore i češće. Mislim da mi ne gine fizikalna terapija.
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Pogledat ću i ja baš u Rijeci i Matuljima,možda je koji još ostao,ako je uzet ću 2-3 kutijice i šaljem ti HP-om ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Koji tabletomani ![]() AMDeac vrat ti je ukucen jer se ne gibas i stalno igras oGmae. Rijesenje nije u kljukanju sa tabletama neko povremeni izlazak u prirodu. Kao liječenje ti šreporucam da se malo razgibas i ban na žderonjama od barem 7 dana. Vrat ce ti biti zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() ukoliko neko ima ili zna gdje se mogu nabaviti ove tablete molim da mi napiae unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
myoflex
ukoliko je to tocna cijena i ukoliko neko ima za prodati placam duplo ukoliko njje proaao rok trajanja |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
#23 | |
Moderator
|
Citiraj:
Želim ti da nikad ne osjetiš kako bole leđa ili vrat kad se ukoče živci i mišići pa kad ti još od toga bubnja u glavi. I da nikad nećeš imati podrebu za Myoflexom i Voltaren inekcijama.
![]() |
#24 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajde, ajde - nemojte sad o tim stvarima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|