![]() |
Hitno Tražim Myoflex
Hitno Tražim Myoflex tablete.
Puca : wtf : mi glava već 2 dana i nikakve tablete protiv bolova mi ne pomažu jer mi se je pokočio vrat i leđa do lopatica pa sad imam suženje vratnih žila. Jedino mi pomaže Myoflex kojega već mjesec i pol nema u apotekama jer ga Pliva navodno više ne isporučuje. Sličnog lijeka za opuštanje mišića nema. Ako netko ima možda koju kutiju viška u kućnoj apoteci nek mi se javi na PM. |
Ja sam sličan slučaj prošli tjedan riješio Rapid+Retard Voltarenom.
Trenutno sam rapidno retardiran al me više ne piči glava i vrat...:D Bar ne onak svinjski... |
Ja sam ga pio kad mi se upalio biceps (!!! boli !!!),super je djelovao...Odlazim u teretanu,ovo je već drugi put da mi se upalio isti mišič,nadam se i zadnji jer mi se nikako ne sviđa info o nestašici myoflexa,inače,imam 2 tblt još : roller :
|
Ja sam zadnje doze potrošio prekjuče,tablete su prva liga..Imo sam problem sa vrato,nisam ga mogo pomaknut ni na jednu stranu,a kad bi ga micao bolio bi:mad: :mad: .I mioflex mi je bome pomogo...
Probaj sa Voltarenom,2 - 3 komada pomoć će sigurno:cool: :cool: |
Stvar je u tome da nemam problema sa glavom nego sa vratom.
3 do 4 puta imao šanac i jednom gips 15 dana. Do prije par mjeseci bilo je sve OK, a sad mi je sve gore i češće. Mislim da mi ne gine fizikalna terapija. |
budem skocio u neke ljekarne u centru sutra ;) pa ti javim :)
|
Citiraj:
|
a cuj nikaj mi ne skodi potraziti ga..budem bacio oko :)
imam i tu na kvartu dvije ljekarne pa ono..ako nadem budem kupil...ak naravno pristajes :) |
Ako imaš volje i vremena pogledaj. Odkupit ću sve šta nađeš.
Možeš i dobar biznis napraviti. :D |
Pogledat ću i ja baš u Rijeci i Matuljima,možda je koji još ostao,ako je uzet ću 2-3 kutijice i šaljem ti HP-om :p
|
Citiraj:
Baš sam bacio pogled u kućnu apoteku i našao sam praznu tablu Myoflexa ( tj. ima još jedna tableta). AMDejac jesi li možda pogledao u privatnim apotekama?? |
Prošao sam većinu ljekarni u zapadnom dijelu grada i svi su mi rekli da ga nema već mjesec i pol.
|
Citiraj:
Potraži u SLO ono kaj sam ti rekao (Paraflex) ili eventualno Parafon Forte. Isto su bazirani na chlorzoxazonu kao i Myoflex. |
Koji tabletomani :D
AMDeac vrat ti je ukucen jer se ne gibas i stalno igras oGmae. Rijesenje nije u kljukanju sa tabletama neko povremeni izlazak u prirodu. Kao liječenje ti šreporucam da se malo razgibas i ban na žderonjama od barem 7 dana. Vrat ce ti biti zahvalan :p |
Idem se strgat. Popit ću pola ampule Analgina i spavat ću ko klada do jutra.
8 sati neću niti znati da imam glavu. |
Myoflex
ukoliko neko ima ili zna gdje se mogu nabaviti ove tablete molim
da mi napiae unaprijed hvala |
Mislim da moj stari pije taj mijoflex, al on to za srce i on ih zove MUFLEX. pita ću ga da ti posudi 4-5 komada pa ih sruni i na nos
|
Citiraj:
|
myoflex
ukoliko je to tocna cijena i ukoliko neko ima za prodati placam
duplo ukoliko njje proaao rok trajanja |
Možda da barem dio energije i novca utrošene na glupe tablete potrošite na traženje prirodnih lijekova?
|
Citiraj:
znas li sta je myoflex, i cemu sluzi? nadji mi jedan prirodan lijek koji ce ti pomoci u roku od 24 sata kada te uklijesti zivac? |
Citiraj:
Neću ti ja ništa tražit.. |
Citiraj:
Želim ti da nikad ne osjetiš kako bole leđa ili vrat kad se ukoče živci i mišići pa kad ti još od toga bubnja u glavi. I da nikad nećeš imati podrebu za Myoflexom i Voltaren inekcijama. |
Ajde, ajde - nemojte sad o tim stvarima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:55. |