|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
maturalna radnja
Pozdrav. Odlucio sam uzeti informatiku kao predmet iz kojeg cu pisati maturalnu radnju ali nemam nikakvu ideju koju temu uzeti pa bih molio nekoga tko je u istom sosu kao i ja da napise neke opcije i pomogne kolegi. unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
koja si skola? kaj te zanima?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
daj bjezi covjece. treba ti biti neugodno. daj razmisljaj malo svojom glavom. dodes na forum medu ljude koji od jutra do mraka samo o informatici razmisljaju, uce, trude se, zive za to. i onda im svima fino velis da si ti u "sosu" jer moras napisati maturu iz informatike, koju ocito ni ne volis. mogao si onda uzeti kemiju. ali ne. to nije fora. preko kemije se ne moze dobiti "fri amatur video" pa ti nije tako "kul". ako si uzeo maturu iz informatike onda i napisi maturalnu radnju iz informatike. okreni se oko sebe. gdje god pogledas oko sebe je jedno podrucje informatike. eci-peci-pec, odaberi, google, pisi, uci, uzivaj. u svakom slucaju nam nemoj govoriti da si u "sosu". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
matematicka gimnazija.. Ma mislio sam pisat o radu nekog komada hardvera, al nisam siguran di nabavit odgovarajucu literaturu, ipak nemogu sam skinut s interneta.... trebaju mi izvori iza kojih netko stoji imenom i prezimenom... @mat pa ***iga menoi to "sos" jel kak god okrenuo moram se trudit oko toga zbog profesora koji ce polupijan pogledat moj rad i onda trabunjat o pitaj boga cemu... a opet ne zelim zavrsit s nekom temom o analizi algoritama za pretrazivanje, sortiranje i inih... .... a opet mogo bi pisat i o cangrizavim informaticiarima te o utjecaju dugih racunalnih seansi na svjetonazore... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
kakvi izvori s imenom i prezimenom, rećeš da je sve napisano tvoje znanje koje skupljaš godinama: roller : :, a možeš slobodno navest i web stranice, tj adrese potonjih koje si koristio kao izvor, to sam i ja napravio nevjerojatno, imaš najbolju i najlakšu temu moguću, a ti se jadikuješ ko da moraš pisat o biljnim vrstama u šumi striborovoj, daj se portudi malo, pa ako ti negdje zapne slobodno pitaš, a ne ovako, još nisi ni poćeo, neznaš ni o ćem ćeš pisat.. vjeruj, kad počneš, dalje sve ide lako, ja sam imao temu o mikrokontroleru pic16f84 i mislio sam da neču ništa nać na net-u, na kraju bilo 48 str, skoro sve sa engleskog prevedeno
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
wikipedia ima brdo toga, razni reviewovi hardware-a, članci o novim tehnologijama... you name it... doduše morat ćeš prevađat sa engleskog, ali mislim da to ne bi trebao biti problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja pisao opis dijelova i princip rada multifunkcijskih uređaja...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ja imal instalaciju windows-a xp ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|