|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Komp nece podici windowse
Uglavnom kad upalim komp na monitoru mi prikaze samo treptecu crticu i ne ide dalje. Za sad sam probao sa clear cmos i nista ne pomaze. U bios mogu uci, ali kad sam pokusao formatirati disk sa cd-a prvo pita " Press any key to boot from cd..", stisnem enter i dalje se nista ne dogada. Sta da radim????? ![]() ![]() Konfiguracija je sljedeca: Asrock mbo, celeron 2.66, 512mb rama, ati 9600Pro, disk wd 40Gb. U biosu su sve komponente ocitane.
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel mozes ic u "safe mode"? Probaj drugi instalacijski cd, ovaj ti mozda nije bootabilan...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo sad sam probao sa drugim cd-om i ista stvar. Samo jos napise "Inspecting your hardwere" i nestane. Sa safe modom isto nece.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Komp ti ne napiše da nešto nedostaje ( nap. NTLDR is missing. ) i slično. Ako ne, jesi li namjestio da ti samo pokreće CD u CMOS-u? Ako piše "Inspecting your hardwere" moraš još malo duže čekati jer tako se i meni događalo kad sam ja formatirao svoje Windowse. Probaj pa nam reci šta se dogodilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj dos, fdisk, izbrisi particije kreiraj na novo, ako neide moguce da je hard ili nes drugo pred izdisajem ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
@Nino5 Moguce je da je neki hardver otisao. Najstariji i je disk. Sad samo pitam da vidim da nije nesto drugo mozda otislo. Inace hard normalno ocita u biosu i hard ima samo jednu particiju.
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
u BIOS-u ugasi LAN ...možda te on prca.... ako nije to...odvrti neki tst , kao PC Dotore..., i ako je sve OK... e onda imaš problem koji mislim nema imena...no imao sam dve takve ploče... sve ispravno , sve se diže, ali XP ni za boga miloga |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne mora nuzno biti HDD koji radi probleme. moze biti napajanje, graficka kartica a na kraju krajeva i sam opticki pogon. predlazem da sve to nabavis i isprobas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|