|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Trojba - Audigy 4,Audigy SE ili X-Fi Extreme?
Sutra je vrijeme za shopping nove zvučne koja će se na dugo vrijeme udomiti u moj kompjuter pa zato tražim nešto kvalitetno. Naravno,moja onboard zvučna ne može držati korak sa kvalitetom pri gledanju filmova i slušanje mjuze. Gore sam napisao između kojih se dvoumim a sada vas pitam koja bi bila najbolja s obzirom da imam Logitech X-230 zvučnike???a možda jednoga dana ubacim i 5.1 zvučnike. pa vi napišite osobna mišljenja i možda stavite pokoji review itd... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...carpe diem...
|
bilo tko?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
se. |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
da,to sam i mislio. iako bi možda Audigy 4 bila na neki način osiguranje za budućnost ali... razmislit ću!: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
imam se...jako dobra kartica jedino sam imao problema kada sam instalirao njezin software (ne racunam drivere)...prvi zvuk koji bi izasao iz zvucnika (nakon restarta ili paljenja) bio bi metalan i razvučen...riješio sam to tako da sam samo drivere dignuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...carpe diem...
|
znači,nije ta SE tako loša. bio je Codiac nešto pričao kak je zvučna za te pare i više nego dobra pa čovjek valjda zna. ja sam si mislio ono Audigy 4 uzeti jer sam tako isto prije nekih 3-4 godine uzeo i Creative Live pa je koštala oko 300kn(mislim). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Može evo i meni pomoć. Dvoumim se između skoro istih kartica, Audigy 2ZS, Audigy 4 i X-Fi Music. Kolko sam shvatio Audigy 2ZS i 4 su skoro iste kartice, sa nekim sitnim razlikama. Jel se te razlike osjete u zvuku ili ne? Zvučnici su Logitech Z-5500 pa ne znam ni dal su oni dovoljno kvalitetni da se čuje neka razlika između te 3 kartice. Jel svejedno uzeo 2ZS, 4 ili X-Fi sa ovakvim zvučnicima? Trenutno sam na onboard zvuku tako da je sve poboljšanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
...ti si zbilja malo dosadan u vezi te zvucne...ovo je treci tread da otvaras koju zvucnu kupiti..dobio si odgovore prije gotovo mjesec dana barem od mene sto je best buy..sto ti nije jasno ??? edit:javna isprika clanu Kalixius zbog mog gore napisanog posta,posto je bilo x threadova o razlikama audigy kartica nisam gledao vrijeme njegovog zadnjeg posta u ovoj temi i stoga jos jednom isprika..
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 25.11.2006. u 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
...carpe diem...
|
čuj,joolka o čemu ti briješ? Mikeyy je napisao da treba mišljenje,a ti mene na red pobireš. pa tema je stara skoro 20 dana i ja sam kupio karticu već odavno.malo se skuliraj jer ovakve glupe optužbe na moj račun ne želim. daj malo pogledaj prije nego nešto pišeš. : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|