![]() |
Trojba - Audigy 4,Audigy SE ili X-Fi Extreme?
Sutra je vrijeme za shopping nove zvučne koja će se na dugo vrijeme udomiti u moj kompjuter pa zato tražim nešto kvalitetno.
Naravno,moja onboard zvučna ne može držati korak sa kvalitetom pri gledanju filmova i slušanje mjuze. Gore sam napisao između kojih se dvoumim a sada vas pitam koja bi bila najbolja s obzirom da imam Logitech X-230 zvučnike???a možda jednoga dana ubacim i 5.1 zvučnike. pa vi napišite osobna mišljenja i možda stavite pokoji review itd... :beer: |
bilo tko??
|
se.
|
Citiraj:
|
da,to sam i mislio.
iako bi možda Audigy 4 bila na neki način osiguranje za budućnost ali... razmislit ću!: cheers2 |
imam se...jako dobra kartica jedino sam imao problema kada sam instalirao njezin software (ne racunam drivere)...prvi zvuk koji bi izasao iz zvucnika (nakon restarta ili paljenja) bio bi metalan i razvučen...riješio sam to tako da sam samo drivere dignuo :)
|
znači,nije ta SE tako loša.
bio je Codiac nešto pričao kak je zvučna za te pare i više nego dobra pa čovjek valjda zna. ja sam si mislio ono Audigy 4 uzeti jer sam tako isto prije nekih 3-4 godine uzeo i Creative Live pa je koštala oko 300kn(mislim). |
Može evo i meni pomoć.
Dvoumim se između skoro istih kartica, Audigy 2ZS, Audigy 4 i X-Fi Music. Kolko sam shvatio Audigy 2ZS i 4 su skoro iste kartice, sa nekim sitnim razlikama. Jel se te razlike osjete u zvuku ili ne? Zvučnici su Logitech Z-5500 pa ne znam ni dal su oni dovoljno kvalitetni da se čuje neka razlika između te 3 kartice. Jel svejedno uzeo 2ZS, 4 ili X-Fi sa ovakvim zvučnicima? Trenutno sam na onboard zvuku tako da je sve poboljšanje. :) |
Citiraj:
...ti si zbilja malo dosadan u vezi te zvucne...ovo je treci tread da otvaras koju zvucnu kupiti..dobio si odgovore prije gotovo mjesec dana barem od mene sto je best buy..sto ti nije jasno ??? edit:javna isprika clanu Kalixius zbog mog gore napisanog posta,posto je bilo x threadova o razlikama audigy kartica nisam gledao vrijeme njegovog zadnjeg posta u ovoj temi i stoga jos jednom isprika.. |
čuj,joolka o čemu ti briješ? Mikeyy je napisao da treba mišljenje,a ti mene na red pobireš.
pa tema je stara skoro 20 dana i ja sam kupio karticu već odavno.malo se skuliraj jer ovakve glupe optužbe na moj račun ne želim. daj malo pogledaj prije nego nešto pišeš. : lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |