|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako zaštiti šifrom sadržaj na vlastitoj web stranici?
Pozdrav ,,, Želio bi na svoju web stranicu staviti određeni sadržaj (dio stranice) koji bi bio zaštićen šifrom (username i password). Dakle, da ja osobno dajem te šifre ili pak da to ide automatski samom registracijom na mom sajtu. Pa mene zanima kako to napraviti? Može li se to u Macromediji "naštimat" ili je potreban poseban program/ internet servis koji bi mi takvo što omogučio. : CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
hmm... meni je najdraži način zaštita ssl-om (serverski) ... zgodan resurs za shvatiti o čemu se radi bi bilo ovo. možeš i direktno sa samih stranica, bez serverskih kerefeka.... postoji gro user authentication mehanizama i skripti pod GNU-GPL licencom, pa možeš probati implementirati i jednu od njih. ali svejedno... ako ne trebaš user management, profile i sve to, preporučam prvi način...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
php "=" SQL. odnosno php ne moze raditi bez SQL-a. ili sada vec moze i s nekim drugim bazama podataka. uglavnom poanta je u tome da ako podrzava jedno, podrzava i drugo. i mislim da ne, nema drugog nacina. sto se tice horzine prve ideje, sa ssl-om. pretpostavljam da ne podrzava tvoj server ni to, ako ne podrzava php. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
tutac imas ovdje najednostavniji moguc samo s passwordom i ovdje malo kompliciraniji za username, password i registracija ![]() Zadnje izmijenjeno od: speedy-3. 26.10.2006. u 20:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Planiras redovito puniti "Shit of the week" rubrike?
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|