|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Leadtek pitanje
Molim ako iko išta zna o leadtek winfast2000xp RM kartici. Nedavno sam kupio tu karticu te kažu da ima mogučnost snimanja u MPEG 1/2/4 ali te 4-orke u capture nema ,dali mi možda fali neki kodek ili šta več? Molim malu pomoć i pokoju informaciju ? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
instaliraj divx codec ili xvid. Al za to mora bit i procesor jak
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
sve Leadtek kartice iz serije 2000 vrše capture u MPEG-1/2/4. Najvjerojatnije nešto ne štima sa driverima, ili ih nisi dobro instalirao. Probaj napraviti uninstal kartice i ponovo odraditi kompletnu instalaciju od početka. Mislim da instalacija ide u nastavcima u jedno dva ili tri restarta wina |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
te leadtek koje svi trgovci najvise hvale su iz mog iskustva najgore , dosad su me dvije kostale toliko zivaca pri podesavanju , uuurrghh , mislim radi sve kad uspijes sloziti , ali treba dozivjeti da slozis . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne, to su dva različita formata. MPEG je format s kompresijom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
dommy,molim te reci mi sljedeće:"u mojoj leadteak kartici u capture profil nalaze se ove opcije;1.mpeg 1 2.mpeg 2 3.vcd 4.super vcd 5.dvd 6.windows media(R) video 7.uncompressed avi da li je koji od ovih mpeg-4,oprosti moram sve preispitati .Ili da ponovno obavim instalaciju drivera za ovu karticu .hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odaberi nekompresirani AVI ili jednostavno kreiraj novi profil te za obje stvari stavi DivX/XviD encoder ili šta već imaš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|