![]() |
Leadtek pitanje
Molim ako iko išta zna o leadtek winfast2000xp RM kartici. Nedavno sam kupio tu karticu te kažu da ima mogučnost snimanja u MPEG 1/2/4 ali te 4-orke u capture nema ,dali mi možda fali neki kodek ili šta več? Molim malu pomoć i pokoju informaciju ?
hvala |
instaliraj divx codec ili xvid. Al za to mora bit i procesor jak
|
sve Leadtek kartice iz serije 2000 vrše capture u MPEG-1/2/4. Najvjerojatnije nešto ne štima sa driverima, ili ih nisi dobro instalirao. Probaj napraviti uninstal kartice i ponovo odraditi kompletnu instalaciju od početka. Mislim da instalacija ide u nastavcima u jedno dva ili tri restarta wina
|
te leadtek koje svi trgovci najvise hvale su iz mog iskustva najgore , dosad su me dvije kostale toliko zivaca pri podesavanju , uuurrghh , mislim radi sve kad uspijes sloziti , ali treba dozivjeti da slozis .
|
Da li je u stvari uncompressed avi taj mpeg/4
|
Ne, to su dva različita formata. MPEG je format s kompresijom.
|
dommy,molim te reci mi sljedeće:"u mojoj leadteak kartici u capture profil nalaze se ove opcije;1.mpeg 1
2.mpeg 2 3.vcd 4.super vcd 5.dvd 6.windows media(R) video 7.uncompressed avi da li je koji od ovih mpeg-4,oprosti moram sve preispitati .Ili da ponovno obavim instalaciju drivera za ovu karticu .hvala |
Citiraj:
|
Odaberi nekompresirani AVI ili jednostavno kreiraj novi profil te za obje stvari stavi DivX/XviD encoder ili šta već imaš.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |