|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Boot problem
Imam jako veliki problem. Kad mi se bootaju windowsi ona plava traka mi se zaustavi i nista se ne desava (zablokira mi racunalo). Pokusao sam sa widows cd-om ici na repair ali ne pomaze. Kako rijestitii taj problem bez brisanja windowsa??? Ako se nemoze kako mogu spremiti odnosno prebaciti podatke (My documents) sa c particije na neku drugu odnosno da mi se ne izbrisu podaci tjekom reinstalacije windowsa. Molim vas pomozite mi sto prije hitno je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Neznam za popravak no možeš dići windowse na neku drugu particiju pa kad se oni dignu spasiš podatke sa stare particije. Možeš i hard odnest kod nekog tko ima ladicu za externi hard a da se spaja preko USB-a ili mrežne pa isto spasit podatke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Al problem je sto na sve tri particije imam vaznih stvari koje nebih volio izgubiti. Molim vas pomozite jako je hitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo pojavise mi se novi problemi: Formatirao sam cijeli hard i kopiralo mi je one system files i krenulo na instalaciju windowsa. Sve je dobro islo dok nije doslo do Instaling devices i tu se kop opet zamrznuo. Znaci da mi je nesto od hardware-otislo. Sad kako saznati sta je??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|