![]() |
Boot problem
Imam jako veliki problem.
Kad mi se bootaju windowsi ona plava traka mi se zaustavi i nista se ne desava (zablokira mi racunalo). Pokusao sam sa widows cd-om ici na repair ali ne pomaze. Kako rijestitii taj problem bez brisanja windowsa??? Ako se nemoze kako mogu spremiti odnosno prebaciti podatke (My documents) sa c particije na neku drugu odnosno da mi se ne izbrisu podaci tjekom reinstalacije windowsa. Molim vas pomozite mi sto prije hitno je. |
Neznam za popravak no možeš dići windowse na neku drugu particiju pa kad se oni dignu spasiš podatke sa stare particije.
Možeš i hard odnest kod nekog tko ima ladicu za externi hard a da se spaja preko USB-a ili mrežne pa isto spasit podatke. |
Citiraj:
|
Prije toga sam iskljucio hard. Dali je to zbog toga ili???
|
Citiraj:
|
za vrijeme boot screena se prikupljaju informacije o HW-u. kojeg ima, kojeg nema. ucitavaju se driveri. probaj iskopcat nesto sto si eventualno novo dodao pa opet probaj dic win. vidi jel bios kako spada
|
Citiraj:
Kad formatiram particiju i nista ne diram na njoj jel moguce povratiti podatke koje su bile na njoj?? |
Citiraj:
Ako formatiraš particiju, nemoj se baš nadati da ćeš vratiti podatke. |
Evo pojavise mi se novi problemi:
Formatirao sam cijeli hard i kopiralo mi je one system files i krenulo na instalaciju windowsa. Sve je dobro islo dok nije doslo do Instaling devices i tu se kop opet zamrznuo. Znaci da mi je nesto od hardware-otislo. Sad kako saznati sta je??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |