|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Hitna kupnja nove zvučne???
Imam Asus p5b Deluxe Wifi i stalno me nekaj zaje.... integrirana zvučna na njoj,tj. kolje se sa zvučnicima i slušalicama i zvuči ko da mi nekaj zuji kaj nemrem više podnijeti. želim nešt kvalitetno,za dobro slušanje mjuze a da nije preskupo pak. Imam Logitech X-230 zvučnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Audigy SE, Audigy 4 ovisno o lovi koliko misliš dat. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
ma ja bi neku zvučnu za svoj komp koja mora biti puno bolja od ove na MBO. naime,da mogu fino i lijepo slušati mjuzu,gledati filmove i uživati u blagodatima ubijanja Švaba. ![]() znam si nekad i reproducirat glazbu pa i to ulazi u obzir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
šta smo lijeni postali: nono : , imaš tu ti sve piše: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46590 a ako ti se baš neda ćitat, audigy 4: goood :
![]() |
#7 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
1257 put audigy 4 za 400kn ili x-fi za 680kn
![]() |
![]() |
#8 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
meni danas frend dofuro audigy 4 iz ve-mila. ![]() edit: dal zna neko di da uštekam front panel s kučišta na zvučnu (226kb)
![]() |
#10 |
...carpe diem...
|
ja bi isto takvu kupio... kad bi barem netko isprobao SE i 4 seriju pa da vidimo razliku... :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...carpe diem...
|
evo,sutra ću ili u ponedjeljak ići obaviti kupnju nove zvučne... više nemrem podnijeti zujanje u slušalicama. da pitam za kraj - SE ili 4 ??(creative naravno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
music freak
|
![]() |
#13 |
...carpe diem...
|
nekak me sve više privlači ta Audigy 4,ali si uvijek mislim kak je to ipak 400kn a s druge strane si mislim kak je investicija u zvučnu dugoročno. a ova Xi-Fi je nekak bacanje novaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da li se više isplati uzeti X-Fi XtremeMusic (ima bulk verzija u Linksu za 666Kn) ili Audigy 4 za spajanje s hi-fi pojačalom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
x-fi je neisplativa, i "4" je još uvijek best buy, no kad pitate koju zvućnu navedite i ostatak hi-fi opreme , bit će lakše procijenit jer, npr, za neke ultra jeftine zvućnike "se" je sasvim dovojna
![]() |
#18 |
...carpe diem...
|
radi se o Logitech x-230 zvučnicima i Sennheiser HD 202 sluškama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
kako ovo u stvarnosti funkcionira? da li windoze automatski šalju signal na obadvije zvučne? ili moram za svaku aplikaciju posebno podešavati "output device"? jer ja nekada koristim slušalice, a nekada ide na receiver sve.. pitam jer ću uzet još jednu zvučnu sa digitalnim izlazom, tako da mogu digitalno povezat komp i receiver.. ali ne želim izgubiti front panel sa kućišta jer mi je potreban zbog slušalica i mikrofona... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
hm.. zgodna kombinacija. najbolje bi ti bilo pronaći externu zvučnu, zbog eliminiranja negativnih utjecaja ostalih komponenata unutar kućišta na karticu. Ako se uzima obična, mislim da nema svrhe uzimati ništa bolje od Audigy4.. nedavno je neki tip na newsima prodao Maudio externu za nekih 800 kn (novu).. eh da sam imao love ![]() btw. jel prodaješ zvučnike možda? upravo sam u fazi kupovanja i odlučio sam se za iste.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 |
Lika u mom srcu
|
kako da spojim ono od kućišta, kad su mali neki kockasti plastični utikačići? ali neće mi funkcionirati ako promijenim za svaku aplikaciju u device output.. jer nekad želim koristit sluške a nekad receiver.. i onda bih morao svaki put prebacivati u opcijama? bilo bi najbolje kad bi uvijek mogle raditi obadvije zvučne.. ima li gdje kakav spliter koji bih mogao ukopčati u lineout na zvučnoj, tako da mogu imati ukopčćane i slušalice i receiver? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|