![]() |
Hitna kupnja nove zvučne???
Imam Asus p5b Deluxe Wifi i stalno me nekaj zaje.... integrirana zvučna na njoj,tj. kolje se sa zvučnicima i slušalicama i zvuči ko da mi nekaj zuji kaj nemrem više podnijeti.
želim nešt kvalitetno,za dobro slušanje mjuze a da nije preskupo pak. Imam Logitech X-230 zvučnike. |
Audigy SE, Audigy 4 ovisno o lovi koliko misliš dat. :)
|
uzmi neku creative sb live ili tako nesto.
Audigy SE je bio nedavno u linksa ali je nestala sa cijenika. uglavnom na tako nesto ciljaj. |
gdje više ima za uzet Live!-icu?! ne mogu nigdje pronaći, a treba mi samo ona, ne trebam ništa bolje...
ako ima tko, a da mu više ne treba, neka mi se javi, kupujem! |
ma ja bi neku zvučnu za svoj komp koja mora biti puno bolja od ove na MBO.
naime,da mogu fino i lijepo slušati mjuzu,gledati filmove i uživati u blagodatima ubijanja Švaba. :) znam si nekad i reproducirat glazbu pa i to ulazi u obzir. |
šta smo lijeni postali: nono : , imaš tu ti sve piše:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46590 a ako ti se baš neda ćitat, audigy 4: goood : |
Citiraj:
1257 put audigy 4 za 400kn ili x-fi za 680kn |
Citiraj:
ciljao sam na nešt malo jeftinije,ali ak treba budem posegnuo i dublje u džep.: goood : |
meni danas frend dofuro audigy 4 iz ve-mila. :) odlicna je zvucna, probleme sa instalacijom i driverima nisam imal, skinul sam neke sa softpedie. a sad o zvuku: kaj se tiče muzike osjeti se razlika naspram soundstorma al nije tolka kolka je razlika kad se ukljuci eax 3 u cod2.... potpuno novi doživljaj igranja.
edit: dal zna neko di da uštekam front panel s kučišta na zvučnu (226kb) |
ja bi isto takvu kupio...
kad bi barem netko isprobao SE i 4 seriju pa da vidimo razliku... :clap: |
evo,sutra ću ili u ponedjeljak ići obaviti kupnju nove zvučne...
više nemrem podnijeti zujanje u slušalicama. da pitam za kraj - SE ili 4 ??(creative naravno) |
Citiraj:
...se losa (provjereno),audigy 4 dobra,x-fi odlicna...na tebi je da odlucis... |
nekak me sve više privlači ta Audigy 4,ali si uvijek mislim kak je to ipak 400kn a s druge strane si mislim kak je investicija u zvučnu dugoročno.
a ova Xi-Fi je nekak bacanje novaca. |
Da li se više isplati uzeti X-Fi XtremeMusic (ima bulk verzija u Linksu za 666Kn) ili Audigy 4 za spajanje s hi-fi pojačalom?
|
Citiraj:
|
X-Fi Extreme Music Bulk valjda 596kn u omnia-i. Kak se to vec kaze il pise. Bez PDV-a je 488,25.
|
x-fi je neisplativa, i "4" je još uvijek best buy, no kad pitate koju zvućnu navedite i ostatak hi-fi opreme , bit će lakše procijenit jer, npr, za neke ultra jeftine zvućnike "se" je sasvim dovojna
|
radi se o Logitech x-230 zvučnicima i Sennheiser HD 202 sluškama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pak ne bi htio dat 200kn a da bum za godinu dana kak sam fulao,a s druge strane ne želim dati 400kn ak bu me i jeftinije zadovoljilo...uh,težak sam ja kupac. : suicide |
ak ti ni problem dat 200kn vise uzmi 4 a ak je onda SE.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kako ovo u stvarnosti funkcionira? da li windoze automatski šalju signal na obadvije zvučne? ili moram za svaku aplikaciju posebno podešavati "output device"? jer ja nekada koristim slušalice, a nekada ide na receiver sve.. pitam jer ću uzet još jednu zvučnu sa digitalnim izlazom, tako da mogu digitalno povezat komp i receiver.. ali ne želim izgubiti front panel sa kućišta jer mi je potreban zbog slušalica i mikrofona... :( |
Front panel ide u zvučnoj u line in i u mic, tak je bar kod mene.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako se uzima obična, mislim da nema svrhe uzimati ništa bolje od Audigy4.. nedavno je neki tip na newsima prodao Maudio externu za nekih 800 kn (novu).. eh da sam imao love :( btw. jel prodaješ zvučnike možda? upravo sam u fazi kupovanja i odlučio sam se za iste.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako da spojim ono od kućišta, kad su mali neki kockasti plastični utikačići?
ali neće mi funkcionirati ako promijenim za svaku aplikaciju u device output.. jer nekad želim koristit sluške a nekad receiver.. i onda bih morao svaki put prebacivati u opcijama? bilo bi najbolje kad bi uvijek mogle raditi obadvije zvučne.. ima li gdje kakav spliter koji bih mogao ukopčati u lineout na zvučnoj, tako da mogu imati ukopčćane i slušalice i receiver? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:45. |