|
![]() |
#9751 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9754 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Mislim da je glavna stranica u radu. A neznam zašto mislite da je sve otišlo u PM. Server i dalje radi i povremeno dođem da se zguštam. Razno razna prepucavanja me ne interesiraju.
![]() |
#9755 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja mogu isto reć da je otišlo sve u 3PM, jer na serveru više nikad nema žive duše... ja ga yebem kad navečer u 9h, nema nikoga na serveru.. skupi se eventualno 5 ljudi.. žalosno. server se slobodno može i ugasiti, jer nema smisla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9757 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Nije na serveru updejtan PB da bi mogo igrat moraš upisati u konzolu "/pb_security 0" to je komanda koja služi da ti preinstalira Pb na stariju verziju... Kad se spojitš na server sa novijom verzijom PBa on ce ti automatski napraviti upgrade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9758 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Večeras oko 9 na serveru bilo 20 i nešto ljudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9759 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Uopce nista nije otislo u pm,kao sto je receno veceras je bila odlicna pucacina i bilo nas je 20-tak...a to sto je neko nece dolazit uopce necemo zalit..kada se dogovorimo dodu ljudi i sve 5. Svi koji zele na srever nek se jave na mail mm@cod2you.com Edit - Glavni urednik je rijeso c2y server sada vise nikoga nece kikat pb zbog stare verzije. Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 20.10.2006. u 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9760 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo i slikica za one koji vele da je sve otišlo u PM. http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=2186154 Pa nemože niti biti nekoga na serveru kad je private, a oni koji igraju su večinom zaposleni, imaju familiju i druge obaveze i dolaze gore u rijetkim trenucima slobodnog vremena.
![]() |
#9761 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
samo nek si misle kaj hoceju,meni je i dalje guba,dobra zeka i napucavanje..a to kaj server tu i tam zjapi prazan,tja...moramo mi malo i nase hanume "poservisirat"....kakti,ono,jel ...ma ,kuzite kaj mislim... heej,Veterani,hocemo danas navecer/sutra lupit jednu zeku-peku na Servacu,moze i poslije Dnevnika... hihihihihihhi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9762 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9764 |
Lika u mom srcu
|
da li vidiš kad sam postao? u 20:54, minutu prije sam se disconectao sa servera jer nije bilo NIKOGA.. a zujao sam sam po serveru 10 minuta... ![]() i tako mi je svaku večer, mene ovaj server više ne privlači jer je stvarno premalo ljudi na njemu. EOD. ako se s tim ne slažete, potkrijepite me drukčijim brojakama... jer, eventualno se na serveru nađe ljudi unutar sat vremena i to je to.. a unazad mjesec dana je po cijeli dan bilo nekoga, a nevečer i po 25-30 ljudi... svi znamo zašto više nema ljudi.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9765 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9766 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9767 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9768 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9769 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
server je jos uvjek sasvim solidan. ima nesto manje ljudi preko dana ali uglavnom kada netko ude za njim dode jos par ljudi pa je cisto ok za poslijepodne. navecer je gotovo uvjek pun. liga pici i dalje, nema razloga da se gasi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9770 |
Lika u mom srcu
|
meni je server izgubio na zanimljivosti, i ne mogu se oteti dojmu da nije isto kao dok su igrali riječani na serveru..... njihvim odlaskom je nestalo puno ljudi sa servera, prije sam mogao u bilo koje dana otići na server, i netko bi došao, a navečer od 19 pa do 02h je uvijek bilo ljudi... a sada... žalosno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9771 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Evo bio sam danas na cod2you, bilo 6-8 ljudi, palo na 3-4 pa opet bilo 6-7. Nažalost pucala mi veza svakih 10 minuta pa otišao. Nije to ono ko prije... Dajte ljudi ajmo gore. Ja idem sada malo...
![]() |
#9773 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#9774 |
Premium
|
Koji uvjeti moraju biti zadovoljeni da bi se osnovao clan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9775 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ekipa spremna za igranje, neka budala da to organizira i server na kojem ćete igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9776 | ||
1oo1 NooB
|
@POP Citiraj:
Njega nema na C2Y. @Gabre Citiraj:
A to kaj je škola počela, pa malo posao, pa malo neki plaču za pakete, pa... puno razloga zašto nije non-stop pun. O tome da je pola članova ušlo u razne klanove i da ne pričam. Tebi je taj server žalost pusta - drugima nije - koga nema bez njega se može...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9777 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9778 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam tj dana upalio COD i jučer sam probao na novom stroju igrat ![]() http://img209.imageshack.us/img209/8200/shot0001hk1.jpg
![]() |
#9779 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma MM nhf... fakat nisam mislio loše... al činjenica je, da stvarno treba dosta posla da bi se to organiziralo i da radi, i kao takvom ja ti se divim... ono je više trebala biti zabavna doskočica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9780 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Hehe, Ren...mislim da te MM nije skuzio. Ti si pricao o organizaciji klana i naravno u sali, a mislim da je to MM povezao sa C2Y serverom. ![]() Nego...pa da, otisla su 3 igraca i ne vidim razloga za nikakvu pustinu, tugu i zaljenje. Evo kaze Zule da je neku vecer bilo 24 igraca. Vjerujem da je tako i svaku vecer, a to bi znacilo - server Full. Andeo, Darth i ja smo otisli radi osobnih nesporazuma i nadam se da sa nikime sa toga servera nismo ostali i losim odnosima. No na serveru i dalje ima masa igraca kao i prije. A to da place svako toliko netko radi ovoga-onoga - sigurno, bilo je i prije, biti ce sada i uvijek. ![]()
![]() |
|
|