|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ASUS Silent Square
Moj je freezer vec 1 mj. na reklamaciju u : Machineg HGshrot-u, i izgleda prema onome sto mi je trgovac rekao, da su dobiti povrat nofca. Sad me zanima dali ce ga Silent Square dostojno zamjeniti. Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hoce jer je radjen na principu sonic towera ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja imam silent aquare na san diegu. Nisam baš nešto extra zadovoljan, mislim da će na poliranje i promjenu paste.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Azo... Nije bolji od vodenoga, to je sigurno. Ali nije niti daleko. Sa vodenime u idleu imam recimo nekih 23-24°C, dok sa SS imam 28-29°C. Ipak je bolji od Freezera i to za koja 3-4 stupnja. Proc na kojem sam testirao - AMD 3000+ Venice, 1.8GHz. Nisam isao u opsezna istrazivanja i testove, a na kraju krajeva nisam niti ocekivao da ce biti bolji od vode. Bilo bi zgodno usporediti Sonic Tower sa ovim hladnjakom, vjerujem da bi bilo napeto. ![]()
![]() |
#12 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
btw, di ima za kupit tog asusa, pošto?
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
evo ti mali test pa pogledaj http://www.xbitlabs.com/articles/coo...-square_7.html nisam ga probao ali po ovom testu zakljucujem da je cooler smeche (dobro ajd nije smeče ali ono ima i boljih) ![]() em sto mu se vent vrti na 1800(!!!) a tt-u na 1300 big typhoon ga glatko pere i na a64 i na dvojezgrenom procu... radje tt BT ili ninja ili infinity ili nh-u12f (ako ga mos dobit) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije smeche, probao sam dovoljno coolera i ovaj je sasvim ok. Ne znaci da ako je losiji od najboljeg zracnog hladnjaka da je smece. Sto se tice kupovine, malo sam prevrtio shopove i ne nalazim ga nigdje. Vjerujem da je nesto skuplji kako to biva kod Asusa inace a cijena vani mu je od 55-65$.
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() bt je odlican cooler ali nije najbolji.. al ok to nije ni vazno.. vazno je da asus je uz brzi (citaj glasniji) ventilator i do 6 stupnjeva lošiji od bt-a sto je relativno loše... a i cijena mu je veća od bt-a jedino sto imo stvarno lijepo izgleda u kucistu ![]() ali evo, da mu dodaju podrsku za 120mm vent, sigurno bi bio u rangu sa najboljim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ako ste zapeli za taj cooler...ima ZIT i poslovnicu u Zagrebu... |
![]() |
![]() |
|