![]() |
ASUS Silent Square
Moj je freezer vec 1 mj. na reklamaciju u : Machineg HGshrot-u, i izgleda prema onome sto mi je trgovac rekao, da su dobiti povrat nofca. Sad me zanima dali ce ga Silent Square dostojno zamjeniti. Pozdrav :beer:
|
hoce jer je radjen na principu sonic towera :)
|
thx
|
Danas dobih to djubre od Asusa na test + trajno cuvanje, prilika da ga usporedim sa vodenjacom (check sig).
|
ajde, dok istestiraš javi....baš me zanima, makar sam dobio f64pro iz reklamacije
|
Citiraj:
|
dobil sam pokvarenog-vent nije bio valjda na mjestu i užasno je bučio. Ali sam bio tako ljen da sam zanemario buku i odnio ga na reklamaciju tek nakon jedne godine :)
|
Citiraj:
|
sad sam na pro i za sada sam zadovoljan. Mnogo je tiši od starog pokvarenog freezera :) , a temp su nešto niže
|
Ja imam silent aquare na san diegu. Nisam baš nešto extra zadovoljan, mislim da će na poliranje i promjenu paste....
|
Azo...
Nije bolji od vodenoga, to je sigurno. Ali nije niti daleko. Sa vodenime u idleu imam recimo nekih 23-24°C, dok sa SS imam 28-29°C. Ipak je bolji od Freezera i to za koja 3-4 stupnja. Proc na kojem sam testirao - AMD 3000+ Venice, 1.8GHz. Nisam isao u opsezna istrazivanja i testove, a na kraju krajeva nisam niti ocekivao da ce biti bolji od vode. Bilo bi zgodno usporediti Sonic Tower sa ovim hladnjakom, vjerujem da bi bilo napeto. ;) |
Citiraj:
btw, di ima za kupit tog asusa, pošto? |
evo ti mali test pa pogledaj
http://www.xbitlabs.com/articles/coo...-square_7.html nisam ga probao ali po ovom testu zakljucujem da je cooler smeche (dobro ajd nije smeče ali ono ima i boljih) :) em sto mu se vent vrti na 1800(!!!) a tt-u na 1300 big typhoon ga glatko pere i na a64 i na dvojezgrenom procu... radje tt BT ili ninja ili infinity ili nh-u12f (ako ga mos dobit) :D |
Nije smeche, probao sam dovoljno coolera i ovaj je sasvim ok. Ne znaci da ako je losiji od najboljeg zracnog hladnjaka da je smece.
Sto se tice kupovine, malo sam prevrtio shopove i ne nalazim ga nigdje. Vjerujem da je nesto skuplji kako to biva kod Asusa inace a cijena vani mu je od 55-65$. |
Citiraj:
bt je odlican cooler ali nije najbolji.. al ok to nije ni vazno.. vazno je da asus je uz brzi (citaj glasniji) ventilator i do 6 stupnjeva lošiji od bt-a sto je relativno loše... a i cijena mu je veća od bt-a jedino sto imo stvarno lijepo izgleda u kucistu :D ali evo, da mu dodaju podrsku za 120mm vent, sigurno bi bio u rangu sa najboljim.. |
Ima ga u ZIT-u u vž-u, košta 358,00kn
|
Citiraj:
Aj hvala Bogu da postoji nes kaj nema u ZGB-u a ima ga u manjim gradovima:beer: |
ako ste zapeli za taj cooler...ima ZIT i poslovnicu u Zagrebu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |