|
![]() |
#1 |
junior
Datum registracije: Aug 2005
|
problemcic u vezi prikljucka za dsl
prije vise od mjesec dana ja sam potpisao za dsl i meni je doslo pismo iz t-coma da mi nemreju spojit dsl do daljnjega zbog tehnickih problema, a kad ce bit u mogucnosti spojit ce me po tada vazecem cjeniku. Zvao sam sluzbu za korisnike i dobio sam neku lovacku pricu o starim instalacijama u kvartu(Malesnica u Zgu). Nakon toga sam poludio i potegao vezu koji mi je rekao da sam mogao tako cekati sto godina i nebi dobio nista i da moram ici potpisati za neku direktnu liniju u t-com jer imam nesto sto ja zovem "razvodna kutija za linije" a on "PC kutija", a susjedi koji su na to spojeni su bez problema dobili dsl u onih dva tjedna kao sto t-com obecava. Mene sad zanima sto je uopce ta direktna linija i zasto on tvrdi da mi treba kad vec imam dvije obicne telefonske linije(telefoniju i veze ne pratim uopce pa sam malo manje informiran)? |
![]() |
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
vjerojatno si na PCM-u, ako je tako prvo te moraju maketi sa PCM-a pa ti tek onda mogu instaltirati dsl. To im nije nikakav bed samo je pitanje kad ce ti napraviti, tako da ako imas vezu...
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
evo moje price: sav sretan odoh u t-centar prikopcat adsl (bez da sam provjerio dostupnost na stranici, ali racunao sam zg je pa valjda ima), gdje mi je gospodja u t-comu priopcila da za navedeni broj nema kapaciteta (:confused ![]() I tako ja svaki tjedan provjerava je li doslo, te prosli tjedan napokon pise da moze. I tako ja nazovem tetu (na nju je stan) i ona ode i kaze dala sam im broj mobitela nazvat ce te za prikopcat. Ja dobro. Prekosutra pisem ja opet svoj broj na t-comovu stranicu i pise opet da nemoze?? wtf?? proslo je tjedan dana od tada jos se t-com nejavlja. Mogu li ocekivati da ce se uopce javiti? : wtf : |
![]() |
![]() |
#6 |
Dark side Moderator
|
cuj tesko, ocito je pretrpana centrala, tako da cim se nekoga isključi ili netko otkaže odmah se mjesto popunjava sa novim korisnikom a ti si očito na kraju tog reda. Također to što si u ZG nije nikakva prednost već baš suprotno, pretrpanost, loša infrastruktura itd... Ništa jedino čekati ili vidjet možda sada s optimom...
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
To i je bed. PCM se stavlja tamo gdje nema dovoljno linija za direktne brojeve. Na jedan PCM se može priključiti 4 ili više pretplatnika ,zavisi od uređaja.Svi pretplatnici mogu istovremeno telefonirat,jer svaki ima svoj kanal.Znači ako nema slobodne parice PCM mora ostat, a onda nema mogućnosti za priključak ADSL. |
![]() |
![]() |
#10 |
junior
|
Ima li kakve veze ako je broj uveden prije nego sam dobio PCM na tavan? Jedna od linija mi je uvedena prije! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nema veze kad je linija uvedena. Bitno je da je parica cijela do centrale i da na njoj nema ništa. Možda su ti obe linije na PCM. Primjer. Imao si jedan broj i poželio drugi. Mogućnost je bila da se ugradi PCM. On se ugradi na postojeću liniju. Postojeći broj se nemjenja. Provjeri to. Podnesi zahtjev T-comu da ti oslobode paricu. PCM može bit preseljen i nekom drugom ko recimo netreba ADSL. |
![]() |
![]() |
#12 |
Dark side Moderator
|
ma taj PCM je totalni bed, bolje da nemas dostupnost ADSLa nego to, treba im 100 godina da to maknu. morat češ ih jako gnjaviti da ti to maknu, redovito biti dosadan pa...
#16 | |
Avocado
|
Citiraj:
evo ti citat:
![]() |
#17 |
junior
|
ne slazes li se mozda da je stanga malo ucinkovitija za te svrhe? |