![]() |
problemcic u vezi prikljucka za dsl
prije vise od mjesec dana ja sam potpisao za dsl i meni je doslo pismo iz t-coma da mi nemreju spojit dsl do daljnjega zbog tehnickih problema, a kad ce bit u mogucnosti spojit ce me po tada vazecem cjeniku. Zvao sam sluzbu za korisnike i dobio sam neku lovacku pricu o starim instalacijama u kvartu(Malesnica u Zgu). Nakon toga sam poludio i potegao vezu koji mi je rekao da sam mogao tako cekati sto godina i nebi dobio nista i da moram ici potpisati za neku direktnu liniju u t-com jer imam nesto sto ja zovem "razvodna kutija za linije" a on "PC kutija", a susjedi koji su na to spojeni su bez problema dobili dsl u onih dva tjedna kao sto t-com obecava.
Mene sad zanima sto je uopce ta direktna linija i zasto on tvrdi da mi treba kad vec imam dvije obicne telefonske linije(telefoniju i veze ne pratim uopce pa sam malo manje informiran)? |
vjerojatno si na PCM-u, ako je tako prvo te moraju maketi sa PCM-a pa ti tek onda mogu instaltirati dsl. To im nije nikakav bed samo je pitanje kad ce ti napraviti, tako da ako imas vezu...
|
Puno hvala na pomoci!
|
evo moje price:
sav sretan odoh u t-centar prikopcat adsl (bez da sam provjerio dostupnost na stranici, ali racunao sam zg je pa valjda ima), gdje mi je gospodja u t-comu priopcila da za navedeni broj nema kapaciteta (:confused:). Dobro, nista, ***iga, dovidjenja. I tako ja svaki tjedan provjerava je li doslo, te prosli tjedan napokon pise da moze. I tako ja nazovem tetu (na nju je stan) i ona ode i kaze dala sam im broj mobitela nazvat ce te za prikopcat. Ja dobro. Prekosutra pisem ja opet svoj broj na t-comovu stranicu i pise opet da nemoze?? wtf?? proslo je tjedan dana od tada jos se t-com nejavlja. Mogu li ocekivati da ce se uopce javiti? : wtf : |
double post, lag : hitthewa
|
cuj tesko, ocito je pretrpana centrala, tako da cim se nekoga isključi ili netko otkaže odmah se mjesto popunjava sa novim korisnikom a ti si očito na kraju tog reda. Također to što si u ZG nije nikakva prednost već baš suprotno, pretrpanost, loša infrastruktura itd... Ništa jedino čekati ili vidjet možda sada s optimom...
|
Citiraj:
|
PCM = max 4 korisnika
PGS = max 8 korisnika |
Citiraj:
|
Ima li kakve veze ako je broj uveden prije nego sam dobio PCM na tavan?
Jedna od linija mi je uvedena prije! |
Citiraj:
|
ma taj PCM je totalni bed, bolje da nemas dostupnost ADSLa nego to, treba im 100 godina da to maknu. morat češ ih jako gnjaviti da ti to maknu, redovito biti dosadan pa...
|
super, sad samo trebam otici u t-centar mlatiti nekog glavonju po glavi dok mi ne skinu to sranje s tavana....: CoolRamb
|
nemoj zaboravit onaj dildo sto imas doma na zidu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo ti citat: Citiraj:
|
ne slazes li se mozda da je stanga malo ucinkovitija za te svrhe?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |