|
|
Rezultati ankete: Koristite li Vsync(i triple buffer)? | |||
Da, koristim Vsync+triple buffer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 25.93% |
Da, samo Vsync |
5 | 9.26% |
Ne, svaki frame mi je vazan, a tearing me ne smeta |
35 | 64.81% |
Glasači: 54. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam baš gledao i u COD2 ne vidim tearinga... tako da mi i dalje ostaje na OFF.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Tako da od skoro forsiram Vsync+triple buffer, preko DXTcontrol programa. U DXTcontrol progamu kreiram profil igre, ukljucim triple buffer i stoga bude nikakav ili jako mali pad performansi. Zakon stvar. Jedino kaj me jos zeza je sto mi zasteka cim framerate padne ispod frekvencije osvjezavanja. Cini se da jedino kad je broj FPS-ova jednak refresh-u monitora sve ide skroz glatko(ovo sam cini mi se vec pisao, sad se ponavljam). Mozda je i do mog monitora, do konfe nije. No uskoro ce LCD... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ex-Gastarbajter
|
ne znam, ja sam za probu upalio vsync, i osim sta mi prikolje komp pa trza, nema mi razlike u slici ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ex-Gastarbajter
|
ma probavao sam gledat na sve moguće strane, a ako dosada nisam našao, neću ni sada ![]() ja nastavljam po starome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
Steta sto ni nvidija ni ati u driverima ne daju opciju da se i u D3D ukljuci TB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Nope ![]() Ali mi je nekako ugodnije sa Vsync-om, nestala su najgora stekanja, recimo u NFS:MW i Riddicku. ![]() Jednostavno mi se valja navic da mi igre ne mogu ic glatko, jer sto sam vise isfrustriran s tim sve mi vise trza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Je, to je tak jer DirectX zahtjeva da se TB poziva iz aplikacije, a ne iz drivera. Predpostavljam da inače driveri ne bi dobili WHQL certifikat. Nego, kopkalo me zakaj recimo Riva tuner nema opciju za forsiranje TB-a, pa sam naletil na ovo : http://forums.guru3d.com//showpost.p...1&postcount=15 Unwinder je inače, lik koji dela RT.
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|