| 
 | |||||||||||
|  12.08.2003., 02:22 | #1 | 
| Administrator Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Sesvete 
				 | 

Dnevnik jednog servisera
			 http://sct.staghosting.com/ Dajte pogledajte ovo.... Čovjek ima što reći  Slike iz 8-godišnjeg rada jednog servisera. Majko majčice.... Nema čega nema  | 
|   |   | 
|  12.08.2003., 14:41 | #2 | 
| PC Ekspert Datum registracije: Sep 2000 Lokacija: Luksemburg 
				 | hahaha zakon! mislim da bi ovo trebalo staviti ko vijest na site-u. ziher ima i hrvata sa slicnim iskustvom, bilo bi super kad bi se netko javio sa slikama  
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  12.08.2003., 15:20 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2002 Lokacija: kuca 
				 | vise od pola slika moze svatko napraviti i da uslika i posalje na net  
				__________________ | 
|   |   | 
|  12.08.2003., 15:27 | #4 | |
| Administrator Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Sesvete 
				 | Citiraj: 
  | |
|   |   | 
|  12.08.2003., 16:11 | #5 | |
| Premium Datum registracije: Sep 2002 Lokacija: kuca 
				 | Citiraj: 
 ne izgled mi nevjerovatno,ali nije nista spektakularno da bi se cudili. 
				__________________ | |
|   |   | 
|  12.08.2003., 19:59 | #6 | 
| Stane Datum registracije: Jul 2003 Lokacija: Nasice 
				 | Jako lijepo,odlicno jos samo da je na hrvatskom (da se ne moram muciti prevoditi )  Ps. bilo bi JAKO LIJEPO kada bi  puno vise ovakvih ljudi koji dijele svoja iskustva, a ne kao neki zadrzavali ih za sebe...  
				__________________ ... | 
|   |   | 
|  13.08.2003., 02:11 | #8 | 
| matroxfanatic Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Zagreb, na zapadu 
				 | Moram priznati da sam vecinu toga vidio uzivo. I to nije nista posebno. Kakve sam sve zastrasujuce stvari vidio u kompovima i zasto nesto nije radilo, ma to je strahota, bolje je to uopce ne spominjati. Slicna tema bila je nedavno na MURC forumu: iskustva rada na HelDesku. To je ono sto korisnici zovu kada imaju probleme s racunalom/printerom/mozgom. Jel itko od vas dobio na servis racunalo koje jede diskete? Dali vas je ikada korisnik nazvao i rekao da mu racunalo ne radi, a kablove ne moze provjeriti jer je mracno jer nema struje? BTW, moram priznati da sam doticnu stranicu vidio prije mjesec dana i vise, ali problemi s kojima se covijek susreo u gro godina su moje iskustvo u 2 godine, koliko radim u servisu i na HelDesku, a neke stvari susrecem vise puta mjesecno. 
				__________________ Holly: "Appreciate what vou've got, because basically, I'm fantastic!"   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |