![]() |
Dnevnik jednog servisera
http://sct.staghosting.com/
Dajte pogledajte ovo.... Čovjek ima što reći:D Slike iz 8-godišnjeg rada jednog servisera. Majko majčice.... Nema čega nema:D |
hahaha zakon!
mislim da bi ovo trebalo staviti ko vijest na site-u. ziher ima i hrvata sa slicnim iskustvom, bilo bi super kad bi se netko javio sa slikama :) |
vise od pola slika moze svatko napraviti i da uslika i posalje na net:o
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne izgled mi nevjerovatno,ali nije nista spektakularno da bi se cudili. |
Jako lijepo,odlicno jos samo da je na hrvatskom (da se ne moram muciti prevoditi );) Ps. bilo bi JAKO LIJEPO kada bi puno vise ovakvih ljudi koji dijele svoja iskustva, a ne kao neki zadrzavali ih za sebe...:beer:
|
neke od ovih sam i osobno posvjedočio... to fakat treba slikati! užas! btw... ima tko jeftilen fotić za prodat?
|
Moram priznati da sam vecinu toga vidio uzivo. I to nije nista posebno. Kakve sam sve zastrasujuce stvari vidio u kompovima i zasto nesto nije radilo, ma to je strahota, bolje je to uopce ne spominjati.
Slicna tema bila je nedavno na MURC forumu: iskustva rada na HelDesku. To je ono sto korisnici zovu kada imaju probleme s racunalom/printerom/mozgom. Jel itko od vas dobio na servis racunalo koje jede diskete? Dali vas je ikada korisnik nazvao i rekao da mu racunalo ne radi, a kablove ne moze provjeriti jer je mracno jer nema struje? BTW, moram priznati da sam doticnu stranicu vidio prije mjesec dana i vise, ali problemi s kojima se covijek susreo u gro godina su moje iskustvo u 2 godine, koliko radim u servisu i na HelDesku, a neke stvari susrecem vise puta mjesecno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |