| 
 | |||||||||||
|  08.10.2006., 21:04 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2004 Lokacija: Bjelovar 
				 | 

BSOD nakon bootanja
			 Frend mi je nadogradio komp, neko SmartBox napajanje, 768MB Apacer meme, GF6600, A64 3200+, ASUS A8N-SLI SE (tako nešto), i kada mu se windowsi bootaju pojavi se BSOD na pola sekunde i komp se restarta... Napomena: nešto nije normalno s coolerom, kod mog venica kada je clockan, hladnjak je tek mlak, a ovdje je bio vruć, kao da puše fen...obadva coolera su iz BOX-a.... Napomena 2: frend je 3* reinstalirao windowse i uvijek isto pa bit će da je problem hradwareske prirode.. | 
|   |   | 
|  08.10.2006., 21:19 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Opatija 
				 | Možda mu cooler nije najbolje sjeo na proc pa ga ni ne hladi. U svakom slučaju, to nije razlog da se odmah ruši (jedino ako je shebo proc). Neka sve lijepo povadi van i ponovo stavi. Bilo bi dobro da ne stavi sve kekse meme odjednom nego jednog po jednog. Drugo ne znam šta jer može biti milijun stvari. Nema druge nego sistemom eliminacije. 
				__________________ "Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  08.10.2006., 21:23 | #4 | 
| ------- Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: - 
				 | Pregledajte s Memtestom dal je memorija vredu (modul po modul)...za svaki slučaj. Isto tak i dal je cooler namešten kak spada. Morete i (ako vam se da i ako ste u mogućnosti.) s nekim drugim/kvalitenijim napajanjem upogoniti cijelu mašineriju, tak da i po tom pitanju budete mirni. Novi BIOS za ploču, flashatajte, ako već niste. Morete i komotno spojiti samo ploču, procesor, jedan modul memorije, disk, optički uređaj i napajanje...pa onda lagano sustavom eliminacije iskati kaj stvara probleme. EDIT: Malo sam preduhitren.  | 
|   |   | 
|  08.10.2006., 21:41 | #5 | 
				 | To s napajanjem sam pomislio čim mi je pokazao kutiju od smartbox-a   @McG: komp se restarta 1 sec nakon bootanja, tak da... Sutra ujutro cu skoknut do njega pa cemo vidjet, mogao bih svojeg čuftek napajalaca ponest... | 
|   |   | 
|  10.10.2006., 10:02 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: Constantinopolis 
				 | |
|   |   | 
|  10.10.2006., 21:51 | #7 | |
				 | Citiraj: 
 ALi nije vazno sad, on je odlucio za servis, nadam se da nije zvao HITNU PC SLUZBU... | |
|   |   | 
|  10.10.2006., 22:22 | #8 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Napajanje ili ploča su onda krivci... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |