|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Problem sa ergo 525
Ipak sam odlucio kupiti ergo 525 i odmah problemi. Sve super sljaka u winovsima alim kada udem u neke igrice odmah sr.... . Naime igrica nece prepoznati niti jednu tipku osim 3 standarne. Dali netko zna kaj bi mogao uciniti da mi igra prepoznaju ostale tipke. Probao sam u AA i u COD2 i u control optionsima prihvatiti neiti jednu dodatnu tipku. Probao sam sa driverima,bez drivera, na usb,na ps2 i nista... Dali imaju drugi takve probleme
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Da li je moguce da je mis pokavaren ili u cemo bi mogao biti problem? Probao sam na jos nekim igricama i jednostavno neprepoznaje ove dodatne tipke. ... Svaka pomoc je dobrodosla
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja također nisam uspio koristiti dodatne tipke, s tim da ne mogu više koristiti ni srednji scrool kao tipku, gdje mi je bila prije Bomba u COD2. iako si ovo mogao postaviti i u moj thread za ovaj miš. ![]() ako tko nađe rješenje, neka se javi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo rijesne je nadeno.... malo sam mozgal..... i nasel Jednostavno, u driverima za tipku na misu koju zelis koristiti u igri izaberes opciju "keystroke" i odaberes neko slovo,ili neku funciju(ctrl,alt). ![]() Tada mis se tipke na misu ponasaju ko odredno slovo i uredno ih prepoznaje u igrama. ![]() Naravno time gubis one postavke u win ali meni nisu te bitne,jedino back za web.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
|
e ovako.. radi i neradi... kad oću bacit bombu, on nju baci, ali ne uspijevam je "zakukati", ono kužiš, da je kao aktivira u ruci i drži, pa kad bacim da dmah grune. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Nako 2 tjedna uzivanja u misu riknuo je. Jucre ujutro upalim komp a ono mis mrtav, nepomaze mjenjanje usb/ps2 portova. Riknuo je sam od sebe, inace bio je spojen na usb. Odnesao sam ga na reklamaciju i novog cu doiti tek za 25-30 dana kada im doce nova posiljka. Inace kupljen je u ADMu. Bas imam peh ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lika u mom srcu
|
moj isto još uvijek radi, ali strašno nervira što ne mogu zakukati bombu u COD2..... :grr i počela mi bil škripati tipka, pa sam skinuo poklopac i vratio nazad i sad ne škripi ![]() nije savršen za 170kn, ali vrijedi te novce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#21 |
Premium
|
moj jos radi. takoder mi desna tipka skripi tu i tamo i kada igram cod2 ako u toku igre idem premjestat misa pa malo lupim s njim po stolu on registrira da sam pritisnuo neku tipku i zapuca ili nanisani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#25 |
Premium
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#29 |
Lika u mom srcu
|
e pa izgleda KREPAO i moj... ![]() pri paljenju kompa uopće više ne reagira, isprobao na svim USB portovima, i na PS2, i ni mrc... stari Logitech radi ko beba iz prve na istom portu.... ![]() i što sad, nema ih u Linksu više... da li tko zna da li mogu nadoplatiti za mx518? izgleda da onaj ipak nije iznimka, sve me strah da neće i drugima počet crkivat... sutra idem u Links... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |