![]() |
Problem sa ergo 525
Ipak sam odlucio kupiti ergo 525 i odmah problemi. Sve super sljaka u winovsima alim kada udem u neke igrice odmah sr.... . Naime igrica nece prepoznati niti jednu tipku osim 3 standarne. Dali netko zna kaj bi mogao uciniti da mi igra prepoznaju ostale tipke. Probao sam u AA i u COD2 i u control optionsima prihvatiti neiti jednu dodatnu tipku. Probao sam sa driverima,bez drivera, na usb,na ps2 i nista... Dali imaju drugi takve probleme
|
Da li je moguce da je mis pokavaren ili u cemo bi mogao biti problem?
Probao sam na jos nekim igricama i jednostavno neprepoznaje ove dodatne tipke. ... Svaka pomoc je dobrodosla |
Miš je ispravan samo se te tipke jednostavno ne mogu koristiti u igrama jer fora je što je u njegovim driverima več određeno za što je koja dodatna tipka(ovisi za što narediš).
|
ja također nisam uspio koristiti dodatne tipke, s tim da ne mogu više koristiti ni srednji scrool kao tipku, gdje mi je bila prije Bomba u COD2.
iako si ovo mogao postaviti i u moj thread za ovaj miš. :) ako tko nađe rješenje, neka se javi. :) |
Evo rijesne je nadeno.... malo sam mozgal..... i nasel
Jednostavno, u driverima za tipku na misu koju zelis koristiti u igri izaberes opciju "keystroke" i odaberes neko slovo,ili neku funciju(ctrl,alt). http://img134.imageshack.us/img134/973/mouseva3.th.jpg Tada mis se tipke na misu ponasaju ko odredno slovo i uredno ih prepoznaje u igrama. :beer: Naravno time gubis one postavke u win ali meni nisu te bitne,jedino back za web. |
ajme hvala bogu ja vec 2 sata guglam i u niti jednom reviewu uopce nisu probali dodijeliti funkciju nekoj dodatnoj tipki ili nisu spomenuli problem: finger :
inace hvala:) |
idem baš probati... :)
|
Citiraj:
|
e ovako.. radi i neradi... kad oću bacit bombu, on nju baci, ali ne uspijevam je "zakukati", ono kužiš, da je kao aktivira u ruci i drži, pa kad bacim da dmah grune. :( e to ne mogu.....
|
Citiraj:
|
govori o COD2
|
Citiraj:
u cod2 kuhanje iskljucivo ovisi o modu na serveru a ne o postavkam misa.... kuati se moze ako to server dopusta tako da se samo drzi tipka za bombu... |
joj, pa nisam glup, mogu kukati ako drzim tipku na tipkovnici, ali ako drzim istu tu tipku bindanu u windozama na misu, odmah je baci, ne kuka.
;) |
Nako 2 tjedna uzivanja u misu riknuo je. Jucre ujutro upalim komp a ono mis mrtav, nepomaze mjenjanje usb/ps2 portova. Riknuo je sam od sebe, inace bio je spojen na usb. Odnesao sam ga na reklamaciju i novog cu doiti tek za 25-30 dana kada im doce nova posiljka. Inace kupljen je u ADMu. Bas imam peh :( :(
|
Vidim umiru, a bas sam ga si mislio uzet. Izgleda da ce ipak past G5.
|
Citiraj:
|
za strategije ti je dovoljan i mouse od 50kn.
moj ergo još dobro radi samo što je komp još na servisu pa ga ne koristim |
moj isto još uvijek radi, ali strašno nervira što ne mogu zakukati bombu u COD2..... :grr
i počela mi bil škripati tipka, pa sam skinuo poklopac i vratio nazad i sad ne škripi :) nije savršen za 170kn, ali vrijedi te novce... |
Citiraj:
kad igras w3, sc, apm skoci i do 300, oa bi vidio kako to ide s misom od 50 kn. :P |
Citiraj:
Moj radi bez greške.: hello2 : |
moj jos radi. takoder mi desna tipka skripi tu i tamo i kada igram cod2 ako u toku igre idem premjestat misa pa malo lupim s njim po stolu on registrira da sam pritisnuo neku tipku i zapuca ili nanisani...
|
Citiraj:
|
pa da li se mogu isprogramirati na Logitechu?
jer ja i na starom logitechu, ako bih instalirao drivere za miša, više mi nije radilo kukanje bombe.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e pa izgleda KREPAO i moj... :cool:
pri paljenju kompa uopće više ne reagira, isprobao na svim USB portovima, i na PS2, i ni mrc... stari Logitech radi ko beba iz prve na istom portu.... :) i što sad, nema ih u Linksu više... da li tko zna da li mogu nadoplatiti za mx518? izgleda da onaj ipak nije iznimka, sve me strah da neće i drugima počet crkivat... sutra idem u Links... :grrr: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:57. |