|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Akcija > BICIKLOM U VLAK <
' Bio je i red dodao bih. Koliko ljudi stalno kuka zbog ovog nedostaka sa punim pravom. Kad ekoloska svijest natjera da ostavimo aute na trenutak, ovo je odlicna stvar, posebno za redovite bikere. >>> http://snipurl.com/wsd2 <<< ' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne zvuci pretjerano optimisticno,moja sucut svim sudionicima ove hvale vrijedne akcije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#6 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
A gdje bi ju držao tijekom putovanja? U kupeu? ![]() Na ovim modernim vlakovima se prozori ne mogu otvarati, ali ja bi našao neku rupu kroz koji bi ti bacio bicikl van...a ako bi se bunio, bacio bih i tebe ![]() Ali, ako bi se u vlaku našao neki prtljažni prostor za bicikl. To bih podržao. Platiš barbi 10-20 kn i on ti spremi bicikl. To bi bilo ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
bycod
|
Citiraj:
Imho pravome biciklisti 100km nebi trebalo predstavljati problem.... tako da nevidim smisla ove "akcije"
![]() |
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Malo bolje procitati o opisu "skladistenja bicikala" nach navedeni link. Sto se tice kilometraze Codiace, pa nije bas svaka voznja Ninja maraton, 7-mi dan. Nekad biciklisti imaju zive potrebe kao i ti zaputiti se u srediste nekog grada i svojim dolaskom nimalo ne remetiti dodatno zakrcenost prometa svojim motornim vozilom. Ne gledas siri kontekst. Netko nema automobil. Zasto nebi imao mogucnost da dodje sa svojim bajkom po kojem god vremenu zeli. To mu daje daleko vecu pokretnost i slobodu u gradu dok i dalje ne opterecuje resurse gradskoh prometnica. No pravi biciklisti se jos ocigledno nisu ni javili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Josh da se smisli neki nachin sigurnog parkiranja bicikla. Na neshto sam i naletio googlanjem: 1, 2, 3.
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
|
da moram reci da sam ja gledao vise gradsku upotrebu nego "drzavnu" upotrebu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam apsolutno za tu ideju, bilo bi mi predobro imati negdje na moru bajs kada odem s frendovima...nadam se bu se ostvarila ta ideja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nelosa ideja. Da se barem ostvari.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Inače ideja mi se sviđa, no nekako ne vjerujem da će mamlazi kod nas pristati na tu ideju. Sve po principu odbijamo sve što je novo.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
i meni se svidja, samo je tocno kaj je isus rekel. btw, imamo mi i bicklom na trajekt. to mi je josh ljepshe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|