|
![]() |
#7292 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Slavonac ima svoj parking odma ispred restorana. http://www.asker.com/slavonija/
![]() |
#7293 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Bogme, ovo je brutalan upgrade u odnosu na baku : nuts : Ostaje samo pitanje cijene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7294 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
ovak, porcija čevapa(10 čevapa(ne onakvih ko kod bake nego poduplanih)pol tanjura pomfača, ajvar, luk i 4 šnite kruha) dođe 30kn, a mislim da bi se i fish najeo jedne porcije, tak da malokome treba nešto više od ovog, a i ako treba opet bu jeftinije prešel ![]() Edit: Mrki me prešel ![]()
![]() |
#7296 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Ma da i dodje 50kn, ali samo da se najedemo. ![]() I jos ce posebno slavonske pice Darth Vader, Balkanski, Virus i Zmaj uzivati. : nuts :
![]() |
![]() |
#7299 |
M.U.P.
|
I odma do restača je parkić ![]()
![]() |
#7303 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jako dobro! Moze li netko od starijih otici do njih ili zvrcnuti da malo provjeri sa organizacijom pa da se dogovori onda za jedan petak? Mitzi, strichek Jeltz, AMD...ili netko osobno pozna nekoga od tamo?
![]() |
#7305 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Podržavam prijedlog druga Zeda i javljam se za dobrovoljca, otići ću sutra tamo i provjeriti ponudu i uvjete, te izvjestiti pučanstvo Žderonja. Mislim da bi tam moglo biti dobro; bus s Pothodnika stoji na 30 metara a i pješice od najbliže tramvajske u Držićevoj kod petlje, nema više od 7 minuta.
![]() |
#7306 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Prvo trebamo imati nekakve kriterije. 1. Moraju imati salu za minimum 50 ljudi + terasa 2. Osiguran parking za barem 30 auta 3. Radno vrijeme barem do 23:00 s mogućnošću malog produžetka 4. Lokacija Zagreb ili do 10 km izvan Zagreba Svatko neka napiše par mjesta (adresa) koja bi odgovarala ovom kriteriju. Svoja iskustva u hrani u dotičnom (količina, vrsta jela i cijena).
![]() |
#7308 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jesi bio kad u Slavoncu. Jeo i pio ili si se samo poveo za izjavama drugih koji su bili tamo. Htio sam da svatko kaže neku lokaciju gdje je jeo i iz prve ruke kaže kakvo je stanje u kojem lokalu. Kad skupimo nekoliko lokacija napravit će se topic i glasovanje. Zato nemojte spamat. Neka pišu samo oni koji su bili u nekom restoranu koji odgovara gornjim kriterijima, a kasnije će svi glasati po vlastitoj želji.
![]() |
#7309 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7310 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7311 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stara sava, inače je pizzerija.. Ima puno mjesta za parking pošto je mladost blizu, ima terasu e sad mislim da je terasa za nekih 50-60 ljudi osim ako je nisu povečali. Pizza je dobra, ima biljar i lijepo je uređeno.. Ako je večina da se malo promjeni meni ja sam recimo za ovo ![]()
![]() |
#7313 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ja ne bih da na žderonjama pizzu jedemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7314 |
JDM
|
Ja sam vec rekao. Sheraton. AMDeac nisi naveo cijenu, dakle ja stojim za sheraton. Neznam, stara sava je ok, al nije to štimung za žderonje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7316 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#7317 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kao što sam vec reko, bio sam kod Slavonca i klopa je bila super. Autobusom je najbolje doc s linijom 218 s Importanea jer staje tak nekih 30m dalje od restorana. Parkirališta ima na bacanje. @panorama - ajd mi javi kad ces ic sutra pa da i ja dodem pa odemo nekam na cugu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7319 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I kad su Zderonje? Da se Umashka expedicija zna pripremit ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7320 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
|
|