|
![]() |
#1 |
Seriously?
Datum registracije: Apr 2006
|
System corrupt
Neznam ni gdje da uvrstim problem... Pokazuje mi računalo prilikom paljenja sljedeću grešku... ![]() pokušao sam sljedeće... Napravio sam dotični repair i on radi ali nakon nekog vremena ni to ne pomaže, na netu samo privremena rješenja... ništa trajno... Formatirao na full cijeli hard, low level format cijelog harda... instalacija win-a nebrojeno puta... greška se pojavi nakon 2-3 dana nakon što instaliram ponovno win... Sad molim pc experte da mi pomognu jer više neznam što da radim... Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda disk ima bad sektora? Jesi gledao to?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Seriously?
|
a gledao sam ali nema... ili programi lažu? mislim možda je elektronika neka ošla koja služi da hard ne gubi podatke? neki čipić... ono hard radi ali... joj neznam... a nemam baš hrpu komponenata da mogu vadit pa stavljat provjeravat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Compov koji je ostatak konfiguracije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moze bit i do ploce same...ako si OC-ao,pretpostavljam da nisi nista OC-ao? Prekontroliraj konektore za svaki slucaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Seriously?
|
|
![]() |
![]() |
|
|