![]() |
System corrupt
Neznam ni gdje da uvrstim problem...
Pokazuje mi računalo prilikom paljenja sljedeću grešku... http://www.housing.hawaii.edu/resour...eg_corrupt.gif pokušao sam sljedeće... Napravio sam dotični repair i on radi ali nakon nekog vremena ni to ne pomaže, na netu samo privremena rješenja... ništa trajno... Formatirao na full cijeli hard, low level format cijelog harda... instalacija win-a nebrojeno puta... greška se pojavi nakon 2-3 dana nakon što instaliram ponovno win... Sad molim pc experte da mi pomognu jer više neznam što da radim... Hvala! :) |
Možda disk ima bad sektora? Jesi gledao to?
|
Citiraj:
mislim možda je elektronika neka ošla koja služi da hard ne gubi podatke? neki čipić... ono hard radi ali... joj neznam... a nemam baš hrpu komponenata da mogu vadit pa stavljat provjeravat.... |
Compov koji je ostatak konfiguracije?
|
Citiraj:
amd athlon xp 1,7 ati 9550 matsonic m1947c maxtor 30gb ddr 2x 265MB sam šta zaboravio? |
Moze bit i do ploce same...ako si OC-ao,pretpostavljam da nisi nista OC-ao? Prekontroliraj konektore za svaki slucaj.
|
zabunio se covjek :D ms9147c je za p4, za amd je 8137(a/c) (via kt266) i 8147c (via kt400) :)
pokusaj low level format diska :) i hitachi diagnostic tool (boot disketa)... |
Citiraj:
otišao na servis matična je stvarala probleme... sada je sve ok i imam novu matičnu... :closed: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |