|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ajde probaj očištiti browser's cache pa probaj otvoriti www.pevec.hr ili www.zalman.co.kr |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
|
jel moze i meni neko poslat bilo koji firmware koji provjereno radi ili jos bolje da je i sluzbeno odobren.bezveze sam iso flashat fw i od tad mi kenja stalno i puca mi veza non stop a prije mi sve bilo u redu.imo sam onaj tvornicki kaj je neko vec napiso (nov 2) pa ak neko ima taj bilo bi najbolje.a pol ovih linkova ne radi pa zato pitam... njuskalo(majmun)gmail.com Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 11.07.2008. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Takodjer, moze i meni neki sa IPTV podrskom koji provjereno radi. Mail: niksy5 (at) gmail.com Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Dark side Moderator
|
Ima jedna stvar koju sam primjetio kod Se555 i Kasde. Naime primjetio sam da nakon stavljanja IPTV firmwarea torrenti idu sporije ili se nepokrecu. pripisao sam to mozda losim linkovima ali postajalo je sve ocitije. Taman kada sam se htjeo pozabaviti time, posudim se555 legi a od njega uzmema Kasdu također sa IPTV firmwareom gore (on se opet zalio da mu preko nje ide sporo). Menio torrenti krenuli..... Se555 je radio savršeno sa starim firmwareom, a svi firewallovi, trafic control, bli bla su oduvjek kod mene pogašeni. Na routeru je enkripcija wep 128 hex, ali tako je i prije radio savršeno. Malo ću se pozabaviti ovime, reko sam legi da upuca danas onaj noniptv firmware pa da vidimo kako stoje stvari.
![]() |
#186 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Dobih danas se555 wlan kojem od 4 ethernet porta 2 sluze kao ip tv sto predstavlja problem. Naime u kuci imam tocno 4 pca a cuo sam da se firmwareom moze rijesit taj problem, odnosno pretvorit ta 2 iptv porta u ethernet. Daklem PM ili mail sa PROVJERENIM firmwarerom. daklem, suma sumarum: posaljite mi firmware koji otkljucava ethernet port 3 i 4 ako nije frka. Zahvaljujem.
![]() |
#187 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
The Geek Wants Out
|
Resetira li taj firmware postavke i ako da koji je pass ?
![]() |
#189 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#192 |
Registered User
|
![]() |
#193 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Premium
|
Citiraj:
A iz vlastitog iskustva povrdjujem da taj firmware dobro radi i da rade sva 4 porta, btw pass za ulaz je "admin" (sto i pise u pratecem readme fileu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da ja nesto pitam skinuo sam far fw-a za taj uređaj famozni ![]() fw-se555-c-1_30k-9 fw-se555-b-1_30k-9 i fw-se555-b-1_30l-9 ovaj mislim da je simens .de beta fw e sad mene zanima a šta je sa ovim 2 gore navedenima.. vidim razliku u B i C nazivu, i po težini, da ne puknem koji krivi i ode mi adsl.. ko če ih čekati 2-3 tjedna da dođu popravljat |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
|
hehe jos jedno pitanje jel netko isprobao taj fw-se555-b-1_30k-9 kako se ponasa? i najvise sto me zanima kakav mu je rekonekt nakon 24h, za b-1_30l svi vele da je oke. ali da ima nekih "drugih" mana, iptv mi netreba hvala na brzom odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Registered User
|
Me again. Nakon sto sam stavio 22.9 FW nisam znao slozit internet (sad znam u cemu je greska, nadam se) pa sam odlucio stavit betu 30l. Neznam jel samo meni al cini mi se kao da puca veza odnosno WAN connection mi prekine na kratko pa se opet spoji (nakon recimo 10ak sati na netu, reconnect traje 20ak sekundi). Jesam ja sta smrdo ili to tak mora bit? Ustvari, mozda je u tcomu stvar (cujem da dizu brzine pa mozda zato i "puca"). Koji FW po vama da stavim i mogu li ako vec imam 30l vratit na 22.9 (ako moze i screenshot kakve postavke da stavim za internet jer neznam srihtat internet na tom FWu). Napijem se krvi tcomu, sta mi ima stavljat IPTV kad trebam sva 4 ethernet porta. BTW. Sa 30l ne radi 4. port. Barem meni.
![]() |
#199 |
Registered User
|
![]() Evo screen. WAN je se reconnecto (u windozima) ali je veza ipak radila. Jel to ok?
![]() |
#200 |
Premium
|
jel moze netko potvrdit ili opovrgnut dal 1.30L frimware radi dobro sto se tice onog rekonekt nakon 24h, Jer ja sam upgrade sa 1.30K na 1.30L, postavke su ostale sve i nakon 24h isto je sve, 3 min pauza ona, a svi 4 porta radi, dal mozda treba da se napravi factory reset ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() dajte molim Vas da mi posaljete na mail(hrca82@email.t-com.hr) zadnji firmware koji podrzava IP-TV,a modem mi je SE 555 mislim da je zanji 1.31 ako ima noviji jos bolje super!!! svugdje sam trazio i nikako da nadem odgovarajuci za IP_TV eto ja Vam se Jako zahvaljujem ako mi ucinite uslugu ![]() Pozdrav Hrc@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Moderator
|
Citiraj:
Gigaset_SE555 T-Com IPTV firmware 1.30K-9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
Jel radi nekome port forwarding i sa kojim firmwareom...jer ja cu poludit!!!!! Imam 1.30k iptv firmware, pa me zanima, sa kojim sigurno radi port forwarding... |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
1.30h-iptv (Jan 27 2006 00:10:44) Koristim ga od kad ga je buljo stavio za download. Iako IPTV navodno, rade svi portovi normalno. A port forwarding isto. Neznam kako to provjeriti, dal radi ili ne... Ali imam za torrent otvoren i torrent radi, pa valjda radi i to onda ![]()
![]() |
#205 |
Guest
|
Thx...budem probao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
I nakon flashanja, wanna-be-smece-router crko.... Kao radi, ali ne moze se uci u njega preko web sucelja...katastrofa... Bolje da ne radi nikako, nego napola... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Vec se par mjeseci mučim s jednim problemom ... imam simens gigaset 555 imam tri komp imam jedan printer (nije mrežni) imam jedan priključak za adsl ******************** swa tri komp su povezana s ruterom kablom i radi samo adsl ja bi htio napraviti da swi kompovi koriste printer koji je spojen na ruter preko usb-a i htio da međusobno šeraju podatke ja nisam ništa radio osim što sam s svakog kompa napravio konekciju za adsl i sad to sve radi ... može li mi netko objasniti kako da napravi: šeranje podataka da printer radi na sva tri kompjutera i da sva tri kompa imaju pristup adsl-u neovisno o drugim kompovima HVALA btw. ja nemam blage veze o mrežama tako da .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Za share-anje podataka: svi kompovi moraju biti u istoj workgrupi (desni klik na my computer->computer name->change) Klikni RMB na particije koje želiš djeliti, tab sharing i tamo porihtaj što je potrebno I onda kada to porihtaš, trebao bi (nakon restarta) u windows exploreru pod my network places imati sve te particije i kompove Za spajanje na net: Ja imam spojeno preko fixnih IP adresa, a može se i valjda preko DHCP-a normalno raditi (čudan je ovaj router). Uglavnom, neznam kakve si konekcije radio (PPPoE ?), ali morao bi staviti na routeru da ti se on spaja na net po potrebi (connect on demand možda ili connect manually) i onda bi trebalo sve raditi. Ako napraviš PPPoE onda ti samo jedan komp može na net (a preko ICS-a onda i ostali - no to je bedast način). Moral buš dati više podataka ili se sam pomučit malo... Za printer pitaj Boga dal će ti raditi, ali kada uđeš u router imaš advanced setting i dole USB, tamo imaš print server pa ga tamo upali (nakon što ga spojiš). Nisam siguran, ali znam da neke opcije ne rade jednostavno sa ovim routerom. A nemoj se niti čuditi ako ti tokom mjenjanja opcija ne odapne, kao što vidiš, to kod njega nije ništa čudno... Taj se router jednom namjesti i nikada više ne mjenja... ![]()
![]() |
#210 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|