|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Zalman 7000A i Asrock dual sata 2
Kupio sam tu ploču ali još čekam proc pa sad gledam kako ču staviti zalmana i nije mi jasno jel trebam skinuti ono crno s ploče,gdje se montira box hladnjak ili kroz to neke duže vijke provuč da uhvate zalmanov backplate?Ne da mi se skidati zalmana pa pitam da pripremim sve ![]() EDIT:Na ploči je napravljen "Vcore mod to 1.55V for Venice Cores",jel taj mod sad vrijedi samo za Venice jezgru?Što ako stavim Winchester? Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 12.09.2006. u 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Inace ok. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Sad baš gledam,kod mene "one četiri" od "tog crnog" nisu progurane do kraja,tj "ono što se raširi" nije progurano pa ovo mogu prstima izgurati tak da bi zalman 100% otkinuo to a ne mogu to nikako progurati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam kod sebe "okvir" skidao. zalman se montira na "poodrasle" distancere (valjda si ih dobio, visoki su oko 1cm, debeli oko 8mm i nazubljeni izvana da se mogu prstima zaviti)). dio sa sharafom se progura kroz plocu, kroz rupe dis e ucvrscivao "okvir"-ono crnno plasticno.s donje strane ide backplate i distanceri se zasarafe u njega. ako nemas backplate, bit ce snalazenja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Još me zanima da li je zvuk na ploči bolji od moje zvučne u sigu,da je stavljam ili? EDIT:Ipak ne može distancer jer se naslanja na one male čipove,što li je to več,točno ispod proca s druge strane ploče.Al skužio sam da je "ono crno" ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 13.09.2006. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zvuk na ploči nije bolji od tvoje kartice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
@coconut Ok,hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Svakako moraš skinut taj Lotes nosač i stavit onaj Zalmanov backplate, a za detalje pogledaj manual, ja se sad ne sjećam kako sam ga ja montirao... http://www.zalman.co.kr/Upload/produ...000B%20LED.PDF BTW, razlika između A i B verzije je u tome da B dolazi s Fan Mate potenciometrom dok A ne dolazi. Posted by Domy
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|