![]() |
Zalman 7000A i Asrock dual sata 2
Kupio sam tu ploču ali još čekam proc pa sad gledam kako ču staviti zalmana i nije mi jasno jel trebam skinuti ono crno s ploče,gdje se montira box hladnjak ili kroz to neke duže vijke provuč da uhvate zalmanov backplate?Ne da mi se skidati zalmana pa pitam da pripremim sve :)
EDIT:Na ploči je napravljen "Vcore mod to 1.55V for Venice Cores",jel taj mod sad vrijedi samo za Venice jezgru?Što ako stavim Winchester? |
Citiraj:
Inace ok. Citiraj:
|
samo drukčije podešavaš voltaže u Biosu...
malo pretraži moj thread.. |
Sad sam pogledao-*ono crno* je tu,znači nisam ga skinuo zalman je 7000b ali mislim da su gotovo isti a i b
|
Citiraj:
|
ja sam kod sebe "okvir" skidao. zalman se montira na "poodrasle" distancere (valjda si ih dobio, visoki su oko 1cm, debeli oko 8mm i nazubljeni izvana da se mogu prstima zaviti)). dio sa sharafom se progura kroz plocu, kroz rupe dis e ucvrscivao "okvir"-ono crnno plasticno.s donje strane ide backplate i distanceri se zasarafe u njega. ako nemas backplate, bit ce snalazenja :). onda zalamna stavish standardnim postupkom :)
|
Citiraj:
|
Još me zanima da li je zvuk na ploči bolji od moje zvučne u sigu,da je stavljam ili?
EDIT:Ipak ne može distancer jer se naslanja na one male čipove,što li je to več,točno ispod proca s druge strane ploče.Al skužio sam da je "ono crno" :) imale neke bijele uloške u nogicama i sad sam to izvadio pa se može normalno ugurati :) |
HM,da i kada uguraš nogice onda te uloške ponovo blago nabij unutra.oni drže da nemože samo ispasti.To su osigurači
|
Zvuk na ploči nije bolji od tvoje kartice.
|
Citiraj:
@coconut Ok,hvala. |
Svakako moraš skinut taj Lotes nosač i stavit onaj Zalmanov backplate, a za detalje pogledaj manual, ja se sad ne sjećam kako sam ga ja montirao...
http://www.zalman.co.kr/Upload/produ...000B%20LED.PDF BTW, razlika između A i B verzije je u tome da B dolazi s Fan Mate potenciometrom dok A ne dolazi. Posted by Domy |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |