|
![]() |
#1 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
ABIT je zakon
e moram priznat da su me ljudi iz abita odusevili... mijenjo sam north bridge cooler na ic7-g maticnoj, stavljao vodeno hladjenje i nisam skuzio da je jedna od "nogica" na ploci za koju se drzi cooler- otpala! nakon sauganja, pospremanja i svega toga, skuzim ja da mi se stroj rusi bezveze. idem pogledat, vidim da north bridge cooler opce ne stoji dobro. pogledam bolje - fali nogica. normalno, radi se o totalno nestandardnom izumu, te "nogice" nemozes nigdje kupiti, a rupa za sarafe nema. trenutno se vodeni blok drzi na dvije nogice, jer sa tri ne stoji pravilno na north bridge-u. i tako vec vidjevsi kako cu morati lijepiti vodeni blok sa epoxy-jem na north bridge, odlucio sam se poslati email abitu. vjerujem da sam mijenjanjem northbridge coolera vec izgubio garanciju, pa da mi se nitko nece javiti ovako ili onako. i dobijem danas email od abita da im posaljem samo pismo s markicom i da ce mi poslati zamjenske nogice! ![]() manitu je velik! ![]()
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: ABIT je zakon
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
svaka im cast. daj javi kad ti stignu nogice ![]() no da sam ja poslao takav mail ili bilo ko s balkana, mislim da nebi dobili odgovor...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: ABIT je zakon
Citiraj:
http://www.elektrik-sheep.com/guides...okenMSIE.shtml Dakle, imam taj prvi IntelliMouse Explorer, poslikao sam donji dio misa, zamolio frenda u SAD-u da kontaktira tech support, izvali pricu sa web stranica i eto, frend mi je donio mis u HR i tako od nedjelje ja imam za djabalesku novi MS mis vrijedan 50 eura, s time da mi stari jos radi..
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
eeee zaaakoooon!! sad nam samo treba neki serial number generator i dobis besplatnog misa! ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
U pa imam i ja jedan sjebani MS explorer 1.0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Moras imati Product ID koji se nalazi sa donje strane misa, to poslikati i onda naci nekog u USA koji ce nazvati Microsoft i to napraviti za tebe zato sto tako nesto mozes napraviti samo na podrucju USA/Kanade.
![]() |
![]() |
#10 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Zaboravio si reci i nekog tko ce ti to poslati. ![]() Nije bed, ja imam serijski broj od jednog amera...hmm, mozda da zvrcnem rodbinu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
evo cudite se zasto balkancima nece nista poslati..... a tu vec smisljate kako bi zajebali MS pa naravno da nitko nece s nama imati posla
![]() |
#12 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
pa naravno da su ih neki ameri sjebali,ali opet tu bi pola foruma sjebalo MS samo sa tim misem da ne govorim az ostale stvari ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Situacija kod tipa koji mi je donio mis iz USA: kupio je Norton Utilities u vrijeme dok nije postojala verzija za Windows 2000. Naravno, on to nije skuzio sve dok nije raspakirao kutiju i pokusao pokrenuti instalaciju na Windowsima 2000. Nazvao je Norton support line, i oni su mu vratili lovu i rekli neka unisti cdove! (sto on, naravno, nije napravio ![]() Ovako se stvari rade u dobrim drzavama i firmama. Fraza "30day money back guarantee" kod njih zaista i pali..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|