PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ABIT je zakon (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5293)

dpajur 16.07.2003. 14:07

ABIT je zakon

e moram priznat da su me ljudi iz abita odusevili...

mijenjo sam north bridge cooler na ic7-g maticnoj, stavljao vodeno hladjenje i nisam skuzio da je jedna od "nogica" na ploci za koju se drzi cooler- otpala! nakon sauganja, pospremanja i svega toga, skuzim ja da mi se stroj rusi bezveze. idem pogledat, vidim da north bridge cooler opce ne stoji dobro. pogledam bolje - fali nogica. normalno, radi se o totalno nestandardnom izumu, te "nogice" nemozes nigdje kupiti, a rupa za sarafe nema. trenutno se vodeni blok drzi na dvije nogice, jer sa tri ne stoji pravilno na north bridge-u.

i tako vec vidjevsi kako cu morati lijepiti vodeni blok sa epoxy-jem na north bridge, odlucio sam se poslati email abitu. vjerujem da sam mijenjanjem northbridge coolera vec izgubio garanciju, pa da mi se nitko nece javiti ovako ili onako.

i dobijem danas email od abita da im posaljem samo pismo s markicom i da ce mi poslati zamjenske nogice! :)

manitu je velik! :gringo:

>>>KUKY<<< 16.07.2003. 14:45

Re: ABIT je zakon

Citiraj:

Originally posted by dpajur

mijenjo sam north bridge cooler na ic7-g maticnoj, stavljao vodeno hladjenje i nisam skuzio da je jedna od "nogica" na ploci za koju se drzi cooler- otpala! nakon sauganja, pospremanja i svega toga, skuzim ja da mi se stroj rusi bezveze. idem pogledat, vidim da north bridge cooler opce ne stoji dobro. pogledam bolje - fali nogica. normalno, radi se o totalno nestandardnom izumu, te "nogice" nemozes nigdje kupiti, a rupa za sarafe nema. trenutno se vodeni blok drzi na dvije nogice, jer sa tri ne stoji pravilno na north bridge-u.

i tako vec vidjevsi kako cu morati lijepiti vodeni blok sa epoxy-jem na north bridge, odlucio sam se poslati email abitu. vjerujem da sam mijenjanjem northbridge coolera vec izgubio garanciju, pa da mi se nitko nece javiti ovako ili onako.

i dobijem danas email od abita da im posaljem samo pismo s markicom i da ce mi poslati zamjenske nogice! :)

manitu je velik! :gringo:

to je pravi odnos izmedju prodavaca i kupca.

miato 16.07.2003. 15:42

svaka im cast. daj javi kad ti stignu nogice :D
no da sam ja poslao takav mail ili bilo ko s balkana, mislim da nebi dobili odgovor...

choby 17.07.2003. 09:22

Citiraj:

Originally posted by miato
...no da sam ja poslao takav mail ili bilo ko s balkana, mislim da nebi dobili odgovor...
upravo tako

Trash 17.07.2003. 12:33

Re: ABIT je zakon

Citiraj:

Originally posted by dpajur

A mene iz Microsofta
http://www.elektrik-sheep.com/guides...okenMSIE.shtml

Dakle, imam taj prvi IntelliMouse Explorer, poslikao sam donji dio misa, zamolio frenda u SAD-u da kontaktira tech support, izvali pricu sa web stranica i eto, frend mi je donio mis u HR i tako od nedjelje ja imam za djabalesku novi MS mis vrijedan 50 eura, s time da mi stari jos radi..

dpajur 17.07.2003. 12:58

eeee zaaakoooon!!

sad nam samo treba neki serial number generator i dobis besplatnog misa! :)) ziher sam da ce nes takvog procurit na netu, ako vec nije!

marac 17.07.2003. 14:19

U pa imam i ja jedan sjebani MS explorer 1.0 :eek: i kaj se mora samo phonom zvati ili se moze i putem maila :confused:

Veky 17.07.2003. 19:10

Da ali trebas imati retail key s misa a ne OEM. ( a ja ga imam, moj je isto explorer 1.0)

Jel se to mze u hrvatskoj? Recimo nazvati MS hrvatsku?

Trash 17.07.2003. 22:42

Citiraj:

Originally posted by v3ky
Da ali trebas imati retail key s misa a ne OEM. ( a ja ga imam, moj je isto explorer 1.0)

Jel se to mze u hrvatskoj? Recimo nazvati MS hrvatsku?

Ne moze se. U Hrvatskoj uopce ne postoji Microsoft support za hardware. Ja sam ih zvao ali su me na stari balkanski nacin ljubazno odjebali.

Moras imati Product ID koji se nalazi sa donje strane misa, to poslikati i onda naci nekog u USA koji ce nazvati Microsoft i to napraviti za tebe zato sto tako nesto mozes napraviti samo na podrucju USA/Kanade.

Veky 17.07.2003. 22:50

Citiraj:

Originally posted by Trash
Ne moze se. U Hrvatskoj uopce ne postoji Microsoft support za hardware. Ja sam ih zvao ali su me na stari balkanski nacin ljubazno odjebali.

Moras imati Product ID koji se nalazi sa donje strane misa, to poslikati i onda naci nekog u USA koji ce nazvati Microsoft i to napraviti za tebe zato sto tako nesto mozes napraviti samo na podrucju USA/Kanade.

A jebiga.

Zaboravio si reci i nekog tko ce ti to poslati. :D

Nije bed, ja imam serijski broj od jednog amera...hmm, mozda da zvrcnem rodbinu. :)

STRMX 17.07.2003. 23:04

evo cudite se zasto balkancima nece nista poslati.....
a tu vec smisljate kako bi zajebali MS
pa naravno da nitko nece s nama imati posla

Veky 17.07.2003. 23:24

Citiraj:

Originally posted by STRMX

A kaj mislis da ih ameri nisu sjebali? Znam ih bar 5 koji su dobili novi mis a stari radi ko lud jos uvijek. :D

STRMX 17.07.2003. 23:27

pa naravno da su ih neki ameri sjebali,ali opet tu bi pola foruma sjebalo MS samo sa tim misem
da ne govorim az ostale stvari:D

Trash 18.07.2003. 18:31

Citiraj:

Originally posted by STRMX

To ti mislis.

Situacija kod tipa koji mi je donio mis iz USA: kupio je Norton Utilities u vrijeme dok nije postojala verzija za Windows 2000. Naravno, on to nije skuzio sve dok nije raspakirao kutiju i pokusao pokrenuti instalaciju na Windowsima 2000. Nazvao je Norton support line, i oni su mu vratili lovu i rekli neka unisti cdove! (sto on, naravno, nije napravio :)

Ovako se stvari rade u dobrim drzavama i firmama. Fraza "30day money back guarantee" kod njih zaista i pali..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52.