![]() |
ABIT je zakon
e moram priznat da su me ljudi iz abita odusevili...
mijenjo sam north bridge cooler na ic7-g maticnoj, stavljao vodeno hladjenje i nisam skuzio da je jedna od "nogica" na ploci za koju se drzi cooler- otpala! nakon sauganja, pospremanja i svega toga, skuzim ja da mi se stroj rusi bezveze. idem pogledat, vidim da north bridge cooler opce ne stoji dobro. pogledam bolje - fali nogica. normalno, radi se o totalno nestandardnom izumu, te "nogice" nemozes nigdje kupiti, a rupa za sarafe nema. trenutno se vodeni blok drzi na dvije nogice, jer sa tri ne stoji pravilno na north bridge-u. i tako vec vidjevsi kako cu morati lijepiti vodeni blok sa epoxy-jem na north bridge, odlucio sam se poslati email abitu. vjerujem da sam mijenjanjem northbridge coolera vec izgubio garanciju, pa da mi se nitko nece javiti ovako ili onako. i dobijem danas email od abita da im posaljem samo pismo s markicom i da ce mi poslati zamjenske nogice! :) manitu je velik! :gringo: |
Re: ABIT je zakon
Citiraj:
|
svaka im cast. daj javi kad ti stignu nogice :D
no da sam ja poslao takav mail ili bilo ko s balkana, mislim da nebi dobili odgovor... |
Citiraj:
|
Re: ABIT je zakon
Citiraj:
http://www.elektrik-sheep.com/guides...okenMSIE.shtml Dakle, imam taj prvi IntelliMouse Explorer, poslikao sam donji dio misa, zamolio frenda u SAD-u da kontaktira tech support, izvali pricu sa web stranica i eto, frend mi je donio mis u HR i tako od nedjelje ja imam za djabalesku novi MS mis vrijedan 50 eura, s time da mi stari jos radi.. |
eeee zaaakoooon!!
sad nam samo treba neki serial number generator i dobis besplatnog misa! :)) ziher sam da ce nes takvog procurit na netu, ako vec nije! |
U pa imam i ja jedan sjebani MS explorer 1.0 :eek: i kaj se mora samo phonom zvati ili se moze i putem maila :confused:
|
Da ali trebas imati retail key s misa a ne OEM. ( a ja ga imam, moj je isto explorer 1.0)
Jel se to mze u hrvatskoj? Recimo nazvati MS hrvatsku? |
Citiraj:
Moras imati Product ID koji se nalazi sa donje strane misa, to poslikati i onda naci nekog u USA koji ce nazvati Microsoft i to napraviti za tebe zato sto tako nesto mozes napraviti samo na podrucju USA/Kanade. |
Citiraj:
Zaboravio si reci i nekog tko ce ti to poslati. :D Nije bed, ja imam serijski broj od jednog amera...hmm, mozda da zvrcnem rodbinu. :) |
evo cudite se zasto balkancima nece nista poslati.....
a tu vec smisljate kako bi zajebali MS pa naravno da nitko nece s nama imati posla |
Citiraj:
|
pa naravno da su ih neki ameri sjebali,ali opet tu bi pola foruma sjebalo MS samo sa tim misem
da ne govorim az ostale stvari:D |
Citiraj:
Situacija kod tipa koji mi je donio mis iz USA: kupio je Norton Utilities u vrijeme dok nije postojala verzija za Windows 2000. Naravno, on to nije skuzio sve dok nije raspakirao kutiju i pokusao pokrenuti instalaciju na Windowsima 2000. Nazvao je Norton support line, i oni su mu vratili lovu i rekli neka unisti cdove! (sto on, naravno, nije napravio :) Ovako se stvari rade u dobrim drzavama i firmama. Fraza "30day money back guarantee" kod njih zaista i pali.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52. |