|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
HG šrot ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Evo radi, osvježavali su cjenik. X800XT je debelo pojeftinila sa 3500 na 3188kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Da, cjenik su rifrešali...imo isti problem...nego..daj opazite koliko dođe grafa koju ja imam... 339 kn...ako je još na njima NV43 jezgra (a mislim da je...) onda je ovo prava prilika, jer, da se otključat u 6600...ni na tržnici se nemože jeftinije nać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Blog posvećen HG-spotu. Pitam se je li priča istinita. Djeluje dovoljno ludo da bi mogla biti... http://www.bestseler.net/2006/07/hgspot-smeca/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
![]() Citiraj:
Thumbs UP
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Mislim da neću u HG spotu kupovat.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
wc mil i hg srot se tak ne zove bezveze! |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Baš bi bilo zgodno da WC Mil kupi Hg šrot il obrnuto... Imali bi super firmu! WC Šrotmil... Kako bi to bilo guba... Bilo bi nam svima lakše u životu ![]() Bar nas onda ne bi zaj***le dve firme, neg samo jedna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim zašto opet tolka buka i galama ? Hg-Spot i Ve-Mil su dućani za kredinte kartice, rate i firma PDV blamaže i kenjaže. Mislim šta ta dva dućana imaju u ponudi ... realno ništa ... neki main stream skup komponenti sa 1 - 2 bolja proizvoda od tih sve skupa 3 - 4 proizvođaća čije komponente prodaju. Dakle za masu i raju i te komponente se očekuju da imaju jako mali Quality check ako ga više i imaju. Dakle da im je roba loša, je loša je ... reklamacija ko u priči. Kolko nisam izreklamirao proizvoda u svim dućanima zajedno tolko godišnje reklamiram u Hg-Spotu. To da prodaju svjesno neispravne komponente je stara priča koja nije dokazana ali bude valjda jednom ...tip kartica kada se pojavi dođe bezveze bubam 5000 kn, prodaju se 1 ili 2 neispravne 30 - 40 kupaca (velik dućan velik protok kupaca), zavlači se ljude 15 - 20 - 30 dana da se nabave nove ispravne koje onda koštaju 4000 - 3500 kn i tako nekoliko proizvoda i eto lijepa dobit ... Ali proizvod je zamjenjen i svi sretni, šatro nitko ne koristi glavu. Da imaju ful nestručne ljude to je poznato. Ne jednom su isporučili mi sasvim krive dock statione za notbooke, pošarafali po 5 mrežnih u jedan komp i onda mi naljepili naljepnicu za garanciju koja ja BTW uredno otkinem ćim je vidim i još ni jednom mi nisu NE uvažili reklamaciju jel je naljepnica otrgnuta i još izvadim komponentu van i pošaljem je po trećoj osobi da samo nju zamjene (da im nebi još cijeli komp slao) sa papirom na kojem piše dijagnostika i stvar mi uredno zamjene i to odma (valjda ono dođe bauštelac u kombinezonu i papirom na kojem je dijagnostika i ovaj kroz zube proškrguće:" admin rek'o: ovo ne raditi, vi dati novo" i odma daju). Mijenjao sam procesore koje sam prebijao u Grafičke kartice, ram, top modele notebooka sa krivo ??? poredanim tipkama, a notebook otvoren i netko nije skužio da je keyboard sa slovima i brojkama na krivim mjestima a sprava košta po 15.000 + kn ? Mislim znam kada je Jašarević otišao iz Atlantica probat uvest reda i u očekivanju informatiziranosti informatičke firme plako od smijeha kada su kod njega počeli završavati cirkulare tipa Štefa jel znaš di stoji WC sanitar pak mi je neko i maznul solnu kiselinu ? Bilo je plača od smijeha ... zašto se oni tolko vide ? Pa zato jel su HG-Spot i Ve-Mil veliki dućani sa velikim brojem kupaca i to za sobom povlači veliki broj ovakvih totalnih sranja i u drugu ruku veliku količinu i zadovoljnih kupaca koji nisu imali nikakva očekivanja od njih ne razmiju se u ono što su uzeli i oni su zadovoljni sa svojim ispravnim ili poluispravnim proizvodom i tako takvi egzistiraju. Mislim u ovih ola la godina sam se nagledo sveg i svačeg. A i gledajte HG-Spot je sa one strane Save, sa one strave save geografski gledano počinje Balkan i šta se onda čidite ![]() Najnovija brija malih a vidim i velikih "dućana" je postala naplačivanje neispravne reklamacije. Dakle donesete proizvod koji je 101% neispravan, oni zaprime ... "testiraju" ga ... nazov vas i obavjeste vas da je proizvod u potpunosti ispravan i da ste im dužni za 1 - 2 sata servisa dužni 100, 150, 200 kn ovisi o firmi i daju vam "vaš" proizvod nazad. Mada je riječ o potpuno novom proizvodu koji je njima dobavljač sasvim uredno zamjenio. osobno doživio da sam u jednom "manjem" dućanu u centru donio stvar made in taiwan da bi mi vraćali "neispravno reklamiran" uređaj made in romania pa ja kreno van a on platit servis a ja čim mi date moju robu ... pa je bilo pa znate teška su vremena ... tako su frendovom starom mijenjali 19" LCD ... uredno mu ga vratili i oni su dva !!!! sata testirali da vide kako slika nestane (monitor nestane slika nakon 1,5 - 2 rada i to su uredno htjeli naplatiti ... a frendov sari da ? Čujte ja sam donio monitor koji ima naljepnicu sa invetarskim brojem ovaj nema dakle ovo je novi monitor a kada dođem doma provjerim serijske ... pa je opet slijedila priča o teškim vremenima ... tako sve brojčeke pišite ... ljudi ovo je Balkan ... malo građaskog neposluha, pobuna i vriske. Ne skrivanja po stanovima i nemoj o tome preko telofana buju te čuli, ili nemoj buju te zapamtili i stvari će se pokrenut. Eto drukaju podmitljive liječnike, hvataju gradonačelnike kriminalce koji rade 1001 bespotrebnu "radnu" akciju jel uvijek u neku cestu stane još 1 m3 betona koji se da naplatiti i uzet neka "pinka" na tome ...
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Bravo dragon. Inače ne čitam tak duge potove, ali ovaj me u dušu dira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Poanta Dragonovog posta ukratko izmedju ostalog je. Svatko ce vas shebati na svakom koraku ako moze, koliko god to bilo neposteno jer vi niste nista krivi, obrazujte se i na njihove podvale odgovarajte svim mogucim sredstvima, zakonima, serijskim brojevima... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|