Black Dragon |
31.08.2006. 20:46 |
Mislim zašto opet tolka buka i galama ? Hg-Spot i Ve-Mil su dućani za kredinte kartice, rate i firma PDV blamaže i kenjaže. Mislim šta ta dva dućana imaju u ponudi ... realno ništa ... neki main stream skup komponenti sa 1 - 2 bolja proizvoda od tih sve skupa 3 - 4 proizvođaća čije komponente prodaju. Dakle za masu i raju i te komponente se očekuju da imaju jako mali Quality check ako ga više i imaju. Dakle da im je roba loša, je loša je ... reklamacija ko u priči. Kolko nisam izreklamirao proizvoda u svim dućanima zajedno tolko godišnje reklamiram u Hg-Spotu. To da prodaju svjesno neispravne komponente je stara priča koja nije dokazana ali bude valjda jednom ...tip kartica kada se pojavi dođe bezveze bubam 5000 kn, prodaju se 1 ili 2 neispravne 30 - 40 kupaca (velik dućan velik protok kupaca), zavlači se ljude 15 - 20 - 30 dana da se nabave nove ispravne koje onda koštaju 4000 - 3500 kn i tako nekoliko proizvoda i eto lijepa dobit ... Ali proizvod je zamjenjen i svi sretni, šatro nitko ne koristi glavu. Da imaju ful nestručne ljude to je poznato. Ne jednom su isporučili mi sasvim krive dock statione za notbooke, pošarafali po 5 mrežnih u jedan komp i onda mi naljepili naljepnicu za garanciju koja ja BTW uredno otkinem ćim je vidim i još ni jednom mi nisu NE uvažili reklamaciju jel je naljepnica otrgnuta i još izvadim komponentu van i pošaljem je po trećoj osobi da samo nju zamjene (da im nebi još cijeli komp slao) sa papirom na kojem piše dijagnostika i stvar mi uredno zamjene i to odma (valjda ono dođe bauštelac u kombinezonu i papirom na kojem je dijagnostika i ovaj kroz zube proškrguće:" admin rek'o: ovo ne raditi, vi dati novo" i odma daju). Mijenjao sam procesore koje sam prebijao u Grafičke kartice, ram, top modele notebooka sa krivo ??? poredanim tipkama, a notebook otvoren i netko nije skužio da je keyboard sa slovima i brojkama na krivim mjestima a sprava košta po 15.000 + kn ? Mislim znam kada je Jašarević otišao iz Atlantica probat uvest reda i u očekivanju informatiziranosti informatičke firme plako od smijeha kada su kod njega počeli završavati cirkulare tipa Štefa jel znaš di stoji WC sanitar pak mi je neko i maznul solnu kiselinu ? Bilo je plača od smijeha ... zašto se oni tolko vide ? Pa zato jel su HG-Spot i Ve-Mil veliki dućani sa velikim brojem kupaca i to za sobom povlači veliki broj ovakvih totalnih sranja i u drugu ruku veliku količinu i zadovoljnih kupaca koji nisu imali nikakva očekivanja od njih ne razmiju se u ono što su uzeli i oni su zadovoljni sa svojim ispravnim ili poluispravnim proizvodom i tako takvi egzistiraju. Mislim u ovih ola la godina sam se nagledo sveg i svačeg. A i gledajte HG-Spot je sa one strane Save, sa one strave save geografski gledano počinje Balkan i šta se onda čidite :D
Najnovija brija malih a vidim i velikih "dućana" je postala naplačivanje neispravne reklamacije. Dakle donesete proizvod koji je 101% neispravan, oni zaprime ... "testiraju" ga ... nazov vas i obavjeste vas da je proizvod u potpunosti ispravan i da ste im dužni za 1 - 2 sata servisa dužni 100, 150, 200 kn ovisi o firmi i daju vam "vaš" proizvod nazad. Mada je riječ o potpuno novom proizvodu koji je njima dobavljač sasvim uredno zamjenio. osobno doživio da sam u jednom "manjem" dućanu u centru donio stvar made in taiwan da bi mi vraćali "neispravno reklamiran" uređaj made in romania pa ja kreno van a on platit servis a ja čim mi date moju robu ... pa je bilo pa znate teška su vremena ... tako su frendovom starom mijenjali 19" LCD ... uredno mu ga vratili i oni su dva !!!! sata testirali da vide kako slika nestane (monitor nestane slika nakon 1,5 - 2 rada i to su uredno htjeli naplatiti ... a frendov sari da ? Čujte ja sam donio monitor koji ima naljepnicu sa invetarskim brojem ovaj nema dakle ovo je novi monitor a kada dođem doma provjerim serijske ... pa je opet slijedila priča o teškim vremenima ... tako sve brojčeke pišite ... ljudi ovo je Balkan ... malo građaskog neposluha, pobuna i vriske. Ne skrivanja po stanovima i nemoj o tome preko telofana buju te čuli, ili nemoj buju te zapamtili i stvari će se pokrenut. Eto drukaju podmitljive liječnike, hvataju gradonačelnike kriminalce koji rade 1001 bespotrebnu "radnu" akciju jel uvijek u neku cestu stane još 1 m3 betona koji se da naplatiti i uzet neka "pinka" na tome ...
|