|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Prženje DVD DL medija kod kuće
DVD-+R DL mediji vidim da ih sada ima već po povoljnim cijenama od cca 20-30kn. Zanima me da li su sada već riješene razne mušice pri prženju kod kuće na DL medije. Imam nekoliko snimki koje mi nemogu stati na SL DVD, a cijene novih pržilica su vrlo pristupačne pa razmišljam o nabavci neke LG przilice do 300kn Vidim da se u prodaji pojavljuju samo "+". Nema DVD DL "-"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ma samo udri,radi to bez beda.Na LG pržama ti automatski stavi bitsetting na DVD-ROM tako da nema frke. Minus nisam jos vidio za kupit kao što kažeš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
uzmi H20, odlicna prza, guta i pise po svemu cega ima na trzistu i jako je tiha u radu s dvd-ovima...preporuke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HGšrot ima "-" DL medije na cjeniku, ali to ti ne igra neku preveliku ulogu jer većina prža automatski stavlja "+" medije na "-". Naime, "-" medije bolje prihvaćaju stacionarni playeri i navodno su bolji za video materijale i filmove, dok su "+" bolji za 'čiste' podatke.
![]() |
#7 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
@Coconut: odi spavat, nejde ti baš danas. Ne može prža promijenit medij iz - u + i obrnuto. Postave bitseting na dvd-rom, ako to misliš, onda da, ali ne pretvaraju iz plusa u minus.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad kad prodam stari HDD i DVDRW preko burze vjerojatno ću uzet h10 ili h20 ovisno o tome čega bude dostupno na lageru vjerojatno u linksu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|