![]() |
Prženje DVD DL medija kod kuće
DVD-+R DL mediji vidim da ih sada ima već po povoljnim cijenama od cca 20-30kn. Zanima me da li su sada već riješene razne mušice pri prženju kod kuće na DL medije. Imam nekoliko snimki koje mi nemogu stati na SL DVD, a cijene novih pržilica su vrlo pristupačne pa razmišljam o nabavci neke LG przilice do 300kn
Vidim da se u prodaji pojavljuju samo "+". Nema DVD DL "-"? |
Ma samo udri,radi to bez beda.Na LG pržama ti automatski stavi bitsetting na DVD-ROM tako da nema frke.
Minus nisam jos vidio za kupit kao što kažeš. |
Baš mi je zapela za oko ova przilica iz tvog siga
LG GSA-H10N Neki dojam o njoj iz prve ruke? |
uzmi H20, odlicna prza, guta i pise po svemu cega ima na trzistu i jako je tiha u radu s dvd-ovima...preporuke...
|
Citiraj:
Bila je namjenjena za jednog tipa za njegov komp ja je kupio a ovaj se nikad nije javio,pa rekoh šteta da stoji i stavio je u moj komp. |
HGšrot ima "-" DL medije na cjeniku, ali to ti ne igra neku preveliku ulogu jer većina prža automatski stavlja "+" medije na "-". Naime, "-" medije bolje prihvaćaju stacionarni playeri i navodno su bolji za video materijale i filmove, dok su "+" bolji za 'čiste' podatke.
|
@Coconut: odi spavat, nejde ti baš danas. Ne može prža promijenit medij iz - u + i obrnuto. Postave bitseting na dvd-rom, ako to misliš, onda da, ali ne pretvaraju iz plusa u minus.
|
Sad kad prodam stari HDD i DVDRW preko burze vjerojatno ću uzet h10 ili h20 ovisno o tome čega bude dostupno na lageru vjerojatno u linksu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |