|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Adobe reader
Imam instaliran adobe reader ali kad idem otvoriti HTML sa interneta ,on jednostavno blokira i neće da otvori taj format. Dali je to uobičajeno kod modemske veze, šta mi je činiti ? Dali postoji kakav bolji softvare za te stvari ? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
koja konfa, možda firewall? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Konfa je bila: Celer 413MHz, 192MB Rama.. Adobe Reader je bio: 6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Znam da je nekome glupo ovo sto cu sada reci al probaj si skinuti foxit reader. Trenutno ti otvara pdf (brzina kao da otvaras txt), freeware, nikad problema s njime. Prog je velik oko 1mB mislim da je to sitan zalogaj i za 56k. Ja sam se preporodio od kada ga koristim sto se tice pdf -a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Nije čudno za modem ako su veči pdf-i. Nisi napisao koju verziju koristiš, meni se readar ( sedmica ) znala potpuno zablokat zajedno sa browserom, morao sam ga ubijat pomoču task managera. Veza je adsl & firefox, nije mi se niti najmanje dalo mrdati u čemu bi mogo biti problem - back to ver. 6 i sve OK.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
[quote=mann;497991]Znam da je nekome glupo ovo sto cu sada reci al probaj si skinuti foxit reader. Trenutno ti otvara pdf (brzina kao da otvaras txt), freeware, nikad problema s njime. Prog je velik oko 1mB mislim da je to sitan zalogaj i za 56k. Ja sam se preporodio od kada ga koristim sto se tice pdf -a.[/quote Skinuo sam foxit reader,primjetio sam da ne radi automatski kao adobe reader pa mi reci kako da namjestim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|