![]() |
Adobe reader
Imam instaliran adobe reader ali kad idem otvoriti HTML sa interneta ,on jednostavno blokira i neće da otvori taj format. Dali je to uobičajeno kod modemske veze, šta mi je činiti ? Dali postoji kakav bolji softvare za te stvari ? hvala
|
koja konfa, možda firewall?
|
Citiraj:
Konfa je bila: Celer 413MHz, 192MB Rama.. Adobe Reader je bio: 6 |
podesi postavke u Adobe readeru....pod edit/preferences/internet
|
Ma downlodaj taj dokument i vozdra. Nemoj ga otvarati direktno sa stranice.
|
Znam da je nekome glupo ovo sto cu sada reci al probaj si skinuti foxit reader. Trenutno ti otvara pdf (brzina kao da otvaras txt), freeware, nikad problema s njime. Prog je velik oko 1mB mislim da je to sitan zalogaj i za 56k. Ja sam se preporodio od kada ga koristim sto se tice pdf -a.
|
Citiraj:
|
Nije čudno za modem ako su veči pdf-i.
Nisi napisao koju verziju koristiš, meni se readar ( sedmica ) znala potpuno zablokat zajedno sa browserom, morao sam ga ubijat pomoču task managera. Veza je adsl & firefox, nije mi se niti najmanje dalo mrdati u čemu bi mogo biti problem - back to ver. 6 i sve OK. |
[quote=mann;497991]Znam da je nekome glupo ovo sto cu sada reci al probaj si skinuti foxit reader. Trenutno ti otvara pdf (brzina kao da otvaras txt), freeware, nikad problema s njime. Prog je velik oko 1mB mislim da je to sitan zalogaj i za 56k. Ja sam se preporodio od kada ga koristim sto se tice pdf -a.[/quote
Skinuo sam foxit reader,primjetio sam da ne radi automatski kao adobe reader pa mi reci kako da namjestim ? |
@kolotura
Desni klik na PDF file po želji, pa Open With i s popisa ponuđenih programa odabereš Foxit. Ako Foxit nije na popisu najdeš ga (Browse) na disku i to je to. Označiš Always use the selected program i dela.. http://www.imagesforme.com/thumbs/8025FoxIt.JPG |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |